Forum avocaţi > Drept penal

Cadastru si intabulare

12-05-2016
Vizitator
Bunaziua ma numesc oana si ma o problema cu un vecin care a intrat pe terenul meu cam 13 metri in total. Cand am început demersurile pentru intabulare in loc de 300 metri am 287 .in actele de vanzare cumpărare am 300 pe care am plătit timp de 10 ani impozit. Ce ar trebuii sa fac?

Va multumesc mult
Răspunde
 16-05-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Discutati cu vecinul si incercati pe cale amiabila sa-si retraga delimitarile. Incercati sa vedeti actele lui de proprietate, daca acesta si-a facut cadastru sau nu. Incercati sa va faceti deodata cadastrul astfel incat sa fie respectate limitele de proprietate.

Daca vecinul este de neinteles, nu coopereaza, va trebui sa apelati la un avocat pentru a deschide o actiune in instanta.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-05-2016

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!
Pentru inceput incercati sa aveti o discutie cu vecinul prin care sa ii explicati sa-si retraga delimitarile de teren. Daca acesta nu doreste sa coopereze, atunci va trebui sa depuneti actiune in instanta, pt a putea redobandi si acei 13 metri de teren.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-12-2017
Vizitator
As avea o intrebare.Am un teren cumpărat de părinți din anul 2000 cu contract semnat de copii proprietarului care este decedat.in toti acesti ani am plătit impozit după el .As vrea sa l intabulez dar nu imi eliberează titlul de proprietate .este vreo varianta?
Răspunde
 02-01-2018

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Batcor_dany@yahoo.com a scris pe 29-12-2017:
As avea o intrebare.Am un teren cumpărat de părinți din anul 2000 cu contract semnat de copii proprietarului care este decedat.in toti acesti ani am plătit impozit după el .As vrea sa l intabulez dar nu imi eliberează titlul de proprietate .este vreo varianta?

Contractul de vanzare-cumparare reprezinta titlul de proprietate.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-08-2019
Vizitator
Bună seara. Va rog sa ma ajutati cu o îndrumare. Bunica are o casa pentru care nu deține nici un act de proprietate. Din 1989 casa este inregistrata la primărie ca fiind demolată ( urma sa fie demolată daca nu era revoluția din '89), tot de atunci nu s a mai plătit impozit ptr teren sau casa, angajații primăriei refuzând să încaseze banii pe motiv că imobilul este înregistrat ca demolat. Bunica locuieste din anul 1975 (cu aproximatie) in acesta casa. Intrebare: care sunt pasii pe care trebuie să i urmam pentru intra in legalitate. Casa nu are cadastru, i tabulare, nu are niciun act, nimic. Multumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.