Forum avocaţi > Drept penal

Acuzat pe nedrept de furt auto.

24-05-2016

Buna ziua! Va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspun. Nu cunosc legea pentru ca nu am avut nici odata probleme cu ia dor 2-3 amenzi de circulatie atat. In Decembrie 2015 am mers impreuna cu un prieten si cu reprezentantul unui ONG finantat din USA ca cumparam o masina inmatriculata pe bulgaria. Contractul de vanzare cumparare a fost facut intre reprezentantul ONG.ului si vanzator( nu vanzatorul era proprietar nu avea nici macar procura proprietar in talon si carte este o firma bulgareasca).Dupa ceva timp prietenul meu a ramas fara talon pentru ITP expirat. Atunci reprezentantul ONG.uli a fost de acord ca sa ii dea actele sa se ocupe de recuperarea talonului. In tot acest timp masina fiind parcata pe trotuar in fata ONG.ului. Nu am reusit recuperarea talonului asa ca in urama cu 2 zile am mers cu prietenul meu si am luat masina de acolo pentru a o duce acasa. Nu era noapte era pe la 5-6 dupaamiaza nu am fost mascati nu nimic. Am impinso deoare ce nu mai avea baterie. Acum acel domn de la ong a mers la politie si a facut plangere pentru furt ca noi am furat masina. Este posibil. Actele masini ( cartea asigurare) si cheile sunt la noi. El sustine ca masina este a lui in baza acelui contract si ca o sa ne bage la puscarie. El nu are nimic doar acel contract facut la un centru de acte si xerox auto cum sunt rulotele acelea pe la Vitan. Iar cel cu care a facut contractul nu era nici el proprietar nu detinea procura de la firma bulgareasca care sunt proprietari in acte ( carte si talon). Intrebarea mea este putem fi acuzatie de furt si sa facem puscarie? Sunt foarte speriat pentru ca nu am avut niciodata traba cu politia muncesc de la 18 ani nu am furat nici macar un leu in viata mea. Vas fi recunoscator pentru un raspuns cat mai concret. Multumesc!!
Răspunde
 26-07-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Va contraziceti in sensul in care ba aveti talonul si Cartea masinii ba cetateanul bulgar nu avea actele masinii. Cum au ajuns actele masinii la voi? sau nu este vb de una si aceeasi masina.?

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.