Forum avocaţi > Drept penal

Agresiune sexuala cu o minoră

29-05-2016
Vizitator
Fetita mea de 11 ani a fost agresata sexual in data de 22 decembrie 2015 de un cetatean din sat in vârstă de 25 de ani,am duso cu ambulanta la spital imediat ce a venit acasa dupa ce a scapat singura cu fuga si sa sesizat imediat si politia,am fost cu fetita la psiholog si am urmat procedurile indicate de politie,in ianuarie am platit avocatul meu ce mia cerut 20 000 de milioane vechi iar nici astazi ,la sfarsitul lunii mai 2016 ,dosarul penal nu e ajuns la procuror .m- am vazut eu ,ca l- am cerut sa il vad in calitate de mamă,la postul de politie de unde apartin ca sat.agresorul imi intimideaza fetita in continuarie mergand inaintea ei la scoala si amenințând ca o sa vii faca rau daca nu retrage plangerea.el a fost audiat,imi spun politistii care precizez ca sunt cumetri cu agresorul,si si-a recunoscut vina .cum e posibil sa dureze asa mult ancheta daca fapta e savarsita,probe de violenta sunt,fetita are probleme in a se integra din nou in scoala pentru ca toti in sat au auzit,el a recunoscut ....ce mai lipseste?????mentionez ca fetita a auzit in scoala cum fetele minore din clasele a 7 si a 8 se lauda ca au avut aventuri cu agresorul.eu il numesc pe asa individ PEDOFIL.INDRUMATI-MĂ,VS ROG ...SPRE LINISTEA MEA SI A FETITEI.MERITA PEDEPSIT PENTRU XA IA DISTRUS COPILARIA FETITEI MELE PE VIATA!MULTUMESC
Răspunde
 03-06-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In primul rand, durata urmaririi penale difera in functie de probele ce trebuiesc administrate in dosar. In ceea ce priveste faptul ca agresorul continua sa va ameninte, aveti posibilitatea de a depune impotriva acestuia o alta plangere penala pentru savarsirea infractiunilor de amenintare si santaj.
Daca aveti indicii ca s-ar incerca o tergiversare a dosarului sau ca politistul care se ocupa de caz este ruda cu inculpatul, puteti formula, preferabil prin avocat, o cerere de recuzare a organului de cercetare penala incompatibil, cerere pe care o veti depune la procurorul de caz.
De asemenea, puteti formula si o plangere impotriva actelor de urmarire penala.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.