Forum avocaţi > Drept penal

Conducere fara permis

31-05-2016
Vizitator
am doua procese pe rol pt conducere fara permis , unul in judetul Prahova si unul in judetul Dambovita , ce sanse am sa primesc pedeapsa fara executare ?
Multumesc
Răspunde
 01-06-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Daca faptele s-au produs sub imperiul noul cod penal, nu aveti nicio sansa.

Daca faptele s-au produs inainte de 1 februarie 2014 , deci pe vechiul cod penal, atunci aveti sanse.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-06-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Din pacate, fiind vorba despre doua fapte, veti primi o pedeapsa cu executare, iar la calculul pedepsei se va aplica pedeapsa cea mai grea, la care se va adauga 1/3 din cealalta pedeapsa.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-06-2016
Vizitator
Buna ziua.As dori sa stiu daca pot deschide o actiune penala impotriva unor institutii ale statului care nu au luat nu iau nici o masura si a unor persoane fizice cu care sunt in conflict de mai bine de 14 ani din cauza genocidului -gazare cu fum de cauciucuri si alte componente provenite din dezmembrarea masinilor de la fer vechii precum si cauciucurii provenite din vulcanizarii pentru recuperarea ferului vechii produs de mai multe persoane, si o firma din cauza carora mor oameni si ne imbolnavesc m-am imbolnavit de sinusita ,mai intai apoi s-a complicat cu rinita alergica, socuri alergice tot mai dese care inca nu am facut investigatiile necesare dar dar banuesc ca s-a agravat cu asma ,am dovezi martorii. Multumesc anticipat.
Răspunde
 08-02-2017
Vizitator
Deci puscarie pt conducere fara permis mai ales in cazul meu am fost si baut am. Avut in etilotest 064 sunt si recidevist ce sanse sa mai am eu
Răspunde
 08-02-2017
Vizitator
Deci puscarie pt conducere fara permis mai ales in cazul meu am fost si baut am. Avut in etilotest 064 sunt si recidevist ce sanse sa mai am eu
Răspunde
 08-02-2017
Vizitator
Poti primi si o pedeapsa cu suspendare daca ai cazierul curat si daca ai si un avocat bun
Răspunde
 08-02-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Laurentiu a scris pe 08-02-2017:
Poti primi si o pedeapsa cu suspendare daca ai cazierul curat si daca ai si un avocat bun

Fiind vorba de o noua fapta savarsita in stare de recidiva, veti primi o pedeapsa cu executare, la care se va adauga prima pedeapsa. Totusi, fiind vorba de o concentratie alcoolica de 0,64 g/l alcool in aerul expirat, aveti o sansa minima sa obtineti o valoare sub 0,80 g/l alcool pur in sange, pentru ca fapta sa nu fie incadrata ca infractiune si sa obtineti o sanctiune administrativa.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.