Forum avocaţi > Drept penal

Prejudiciu

07-10-2013

Buna ziua
Am lucrat la o sala de jocuri si am adus un prejudiciu firmei de 12000 lei, din care 6000 am efectuat plata unui castig la aparate fara sa ma asigur, cand de fat era doar 60 de lei, iar restul de 6000 i-am pierdut la cursele de caini, vrand sa imi acopar celalalt prejudiciu. Mi sa suspendat contractul, am primit dupa cateva zile o notificare sa ma prezint la convocare, eu nu m-am prezentat, a trecut un an jumate de atunci, eu nu am putut sa platesc prejudiciul, deoarece cand am fost data afara eram insarcinata, nu am avut cum sa ma angajez. Nu am primit nimic de atunci si nu stiu la ce sa ma astept. Va multumesc
Răspunde
 17-10-2013

0744921328
av.anaraluca@gmail.com
Elka a scris pe 07-10-2013:
Buna ziua
Am lucrat la o sala de jocuri si am adus un prejudiciu firmei de 12000 lei, din care 6000 am efectuat plata unui castig la aparate fara sa ma asigur, cand de fat era doar 60 de lei, iar restul de 6000 i-am pierdut la cursele de caini, vrand sa imi acopar celalalt prejudiciu. Mi sa suspendat contractul, am primit dupa cateva zile o notificare sa ma prezint la convocare, eu nu m-am prezentat, a trecut un an jumate de atunci, eu nu am putut sa platesc prejudiciul, deoarece cand am fost data afara eram insarcinata, nu am avut cum sa ma angajez. Nu am primit nimic de atunci si nu stiu la ce sa ma astept. Va multumesc

Cel mai probabil e ca ati fost concediata pentru abatere disciplinara. Angajatorul poate introduce o actiune impotriva dvs pentru a recupera pagube materiale pe care i le-ati produs, in temeiul Codului muncii (prima transa de bani). Modalitatea in care ati intrat in posesia celor 6000 de lei( a doua transa de bani) este esentiala pentru a determina pentru ce fapta penala poate sa faca plangere impotriva dvs.

O seara buna,

Raluca ANA
0744.92.13.28
av.anaraluca@gmail.com
Răspunde
 17-10-2013
Vizitator
posibil ca angajatorul sa fi considerat prejudiciul prea mic ca sa faca plangere impotriva dvs,dar asta nu exclude posibilitatea ca o plangere penala sa existe. o sa aflati in final daca angajatorul a intreprins sau nu o actiune impotriva dvs cand veti fi citata de parchet/instanta sau contactata de politie. de indata ce primiti o citatie cel mai bine contactati un avocat
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.