Forum avocaţi > Drept penal

Tentativa de omor!!

03-06-2016

Buna seara, am un unchi care are oi, este cioban, in timpul unei seri apropiate de ora 12 era cu oile la pascut, moment in care afost batut si gasit dimineata in jurul orei 5 de rude plin de sange, inconstient si in soc hipotermic, a fost dus la spital, tot corpul este vanat, TOT, are 3 lovituri craniene grave, doctorii au spus ca ar fi fost lovit cu muchea unui topor, dupa 2 zile s-a trezit, misca o mana, ochii dar nu prea multe in plus. Ce as dori sa va intreb si chiar as si avea nevoie de un avocat, am dori sa stim de pe acum ce drepturi ss cerem sa fim siguri ca faptasii vor face inchisoare cu suspendare si ce drepturi materiale am putea cere atata timp cat aceasta persoana a fost batuta cu atata salbaticiune si este tata al 2 copii. Precizez ca nu am nevoie de sute de mi de euro, toti banii ii voi dona dar vreau sa fiu sigur ca acesti faptasi sa plateasca un pret mare pentru ca victima nu le-a avut niciodata grija insa faptasii imbogatinguse semnificativ pe ance trece si cum asa e omul prost si avut a inceput sa ii supere existenta acestui om cinstit care nu castiga mai mult decat traiul de zi cu zi. Va multumesc anticipat!
Răspunde
 03-06-2016

Imi cer scuzepentru greseli, nu am recitit mesajul ce vreau sa corectez si este foarte important: faptasii sa faca inchisoare su executare!!
Răspunde
 06-06-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In primul rand va trebui scos un certificat IML, pentru a se putea stabili natura loviturilor si numarul de zile de ingrijiri medicale.
Ulterior, in termen de 90 de zile de la producerea faptei, va trebui depusa o plangere penala impotriva agresorilor pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala, iar in functie de modul de producere al faptei, se poate obtine o incadrare de tentativa de omor.
In dosarul respectiv, unchiul dvs. are posilitatea de a se constitui parte civila si de a solicita repararea prejudiciului moral si material cauzat.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.