Forum avocaţi > Drept penal

Munca in folosul comunitatii

14-06-2016
Vizitator
Buna ziua! Pe data de 28.11.2015 am avut un accident din care au rezultat doar pagube materiale. Mentionez ca nu mi s-a dat prioritate in sensul giratoriu si astfel s-a produs accidentul asta care mi-a dat viata peste cap. Problema e ca eu bausem 2 pahare de vin si nu mancasem nimic in ziua respectiva. Bineinteles, am fost testata cu aparatul etilotest si alcoolemia a fost de 0,62 in aerul pur expirat, in concluzie ... Vina a fost a mea. Domnul procuror mi-a spus ca sigur o sa primesc cu suspendare, stiam deja chestia asta, nici nu ma gandeam la alta varianta. Dupa o luna si ceva am fost sunata si am fost intrebata daca in locul pedepsei as fi dispusa sa fac munca in folosul comunitatii. Normal ca am fost de acord, nici nu asteptam o veste atat de buna. Acum am niste intrebari la care inca nu gasesc raspuns pana cand nu o sa-mi vina citatia acasa: dupa ce prestrez munca in folosul comunitatii o sa-mi recuperez permisul sau o sa mi se interzica conducerea pe drumurile publice pe o perioada de timp? Cazierul o sa fie imaculat sau o sa-mi apara totusi o condamnare? O zi buna si astept raspunsurile ce ma vor scoate din ceata! Multumesc!
Răspunde
 14-06-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Este posibil sa primiti o condamnare cu amanarea aplicarii pedepsei si obligatia de a presta zile de munca in folosul comunitatii. Termenul de supraveghere in astfel de situatii este de 2 ani. Daca veti respecta obligatiile dispuse in decursul termenului de supraveghere, la indeplinirea acestui termen, nu vi se va mai aplica pedeapsa si nici nu veti fi supusa vreunei decaderi, interdictii sau incapacitati ce ar decurge din infractiunea savarsita.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-06-2016
Vizitator
Si in acest caz, permisul il voi avea dupa perioada de supraveghere sau in timpul acesteia? Va multumesc mult!
Răspunde
 28-06-2016
Vizitator
Buna ziua! Astazi mi-a ajuns citatia cu renuntarea la pedeapsa in care scrie ca trebuie sa prestez munca in folosul comunitatii timp de 30 de zile. Mentionez ca am am condus sub influenta bauturilor alcoolice. Intrebarea mea este: cu acea hartie pot sa imi recuperez permisul sau trebuie sa treaca cele 30 de zile de munca in folosul comunitatii? Multumesc! O zi buna!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.