Forum avocaţi > Drept penal

Iubitul meu mi-a spart usa apartamentului și m-a batut

18-07-2016

Iubitul meu s-a despărțit de mine și la o zi după a venit la mine acasă, eu fiind cu o prietena și un prieten , acesta a devenit gelos când l-a văzut pe băiat la mine în casa și m-a plesnit și a plecat. După 1 ora s-a întors cu un prieten de-al lui și mi-a spart usa locuinței și m-a batut atât pe mine cat și pe amicul meu, mi-a rupt laptopul și l-a aruncat pe geam. Am chemat politia, am fost la medicina legala de unde am primit certificat cu 9-10 zile de recuperare iar amicul meu 15-16 zile de recuperare. Acesta a fost reținut 24 de ore de către poliție după care am dat declarație la procuror , am menționat ca cer sa fiu informata cu privire la starea lui de libertate spunandumi-se ca este dreptul meu. După declarațiile i n fata procurorului acesta a fost eliberat dar pe mine nu m-a sunat nimeni sa îmi spună de ce și ce se întâmplă în continuare. Va rog dacă poate cineva sa îmi dea niște sfaturi cum sa procedez mai departe, menționez ca nu am angajat un avocat.
Răspunde
 19-07-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Pe langa infractiunea de lovire sau alte violente, fostul iubit a savarsit si infractiunile de violare de domiciliu si distrugere. Va trebui sa va asigurati ca este incadrat pentru toate infractiunile savarsite. Din cate inteleg dosarul se afla in faza cercetarii, daca doriti mai multe informatii, solicitati organelor de urmarire penala sa va comunice stadiul dosarului.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-07-2016
Vizitator
Apartamentul la care a spart usa este pe numele mamei mele. Deși ea nu a fost de fata când s-a întâmplat. Credeți ca trebuie sa facă și ea plângere? Va mulțumesc pentru răspuns. Îmi este sincer teama sa nu scape ușor pe care are neamuri în politie. Momentan a primit control judiciar pe 60 de zile și ii este interzis sa se apropie de noi.
Răspunde
 19-07-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Din moment ce dvs. sunteti persoana care folosea acel imobil, nu este necesar ca mama sa depuna plangere, insa asigurati-va ca in plangerea penala depusa de catre dvs. ati inclus toate infractiunile.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-07-2016
Vizitator
Da am menționat absolut tot în declarație. Și amicul meu la fel. Oricum noi o sa mergem mai departe. Nu avem de gând sa ne retragem plângerile. As vrea dacă puteți sa îmi spuneți cam care ar putea fi pedeapsa. Eu nu am cerut daune morale , decât contravaloarea la ceea ce a distrus. Poate scăpa doar cu amenda?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.