Forum avocaţi > Drept penal

Dupa cat timp intervine reabilitarea de drep ?

22-07-2016
Vizitator
buna ziua In 1990 am fost condamnata la 3,2 ani cu inchisoare pentru furt si conducere fara permis ,de atunci nu am mai comis nici o infractiune ,nici macar o amenda . Intrebarea mea este de ce nu am cazierul curat dupa atata timp in 2000 m-am eliberat sunt 16 ani si nu sunt reabilitata ??
Răspunde
 23-07-2016

Bacău
0745412603 (Doar pt. programări)
andreea_marca@yahoo.com
Ba da . Sunteti reabilitat, doar ca, trebuie sa solicitati instanței de judecata sa se constate acest fapt.

Avocat Andreea Marca - Baroul Bacău

Tel. 0745412603*
email: andreea_marca@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 24-07-2016
Vizitator
Am depus o cerere insotita cu cazierul, sentinta de judecata pe care am avuto si chitantele precum am indeplinit obligatiile la care am fost supusa ... cheltuieli de judecata ,despagubire si avocat din oficiu. Acest dosar lam depus in urma cu 3 saptamani . Spunetimi va rog frumos cam cat poate dura pana primesc o hotarare ?? Am foarte mare nevoie de aceasta hotarare pentru a scoate cazierul curat pentru locul meu de munca.. Va multumesc !!!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.