Forum avocaţi > Drept penal

Termen de raspuns Prim Procuror

22-07-2016

Care este termenul in care prim procurorul trebuie sa raspunda la o plangere impotriva solutiei de clasare data de un procuror din subordinea lui?

Ce se poate face in cazul in care nu raspunde deloc?

Multumesc.
Răspunde
 24-07-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Prim procurorul trebuie sa raspunda in 20 de zile.
In caz contrar, puteti face plangere la instanta.
Ar fi util, in acest sens, sa lecturati prevederile art. 340 cod procedura penala.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 26-07-2016

Multumesc, doamna avocata.
Exact asa am facut, plangere la instanta si judecatoria a trimis, fara nici un motiv sau explicatie plangerea mea catre judecatorie la parchet.
Am asteptat nu 20 de zile raspuns ci 45 de zile si prim procurorul nu a catadicsit sa raspunda.
Ce mai pot face acum?
Ca mie nu imi convine sa fac inca un dosar, alte copii de probe, alta scrisoare cu valoare declarata, samd., alti bani aruncati pe geam.
Ce pot face ca dosarul cu plangerea mea sa ajunga la judecatorie inapoi ?
Răspunde
 26-07-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Plangerea dvs nu ajunge inapoi la judecatorie. Pasii sunt plangere adresata prim procurorului impotriva ordonantei date de procurer, Daca nu raspunde in 20 de zile puteti face plangere impotriva actelor prm procurorului CARE SE INREGISTREAZA LA PARCHET NU LA JUDECATORIE si se judeca de judecatorie.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 28-07-2016

Sunteti sigur ca asa e? De ce se inregistreaza la parchet si se judeca la judecatorie??
Care este temeiul legal?

Multumesc.
Răspunde
 28-07-2016
Vizitator
Miruna Elena, nu stiu daca ati observat dar v-a raspuns o colega avocat cu experienta de peste 16 ani si in plus pe un forum unde vede toata lumea ce scrie. Cam cum credeti ca v-ar scrie ceva de care nu e sigura? Pentru mine genul asta de afirmatie reprezinta o jignire..
Răspunde
 31-07-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Miruna Elena a scris pe 28-07-2016:
Sunteti sigur ca asa e? De ce se inregistreaza la parchet si se judeca la judecatorie??
Care este temeiul legal?

Multumesc.

Pentru ca asa prevede codul de procedura penala!

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 31-07-2016

Raluca a scris pe 28-07-2016:
Miruna Elena, nu stiu daca ati observat dar v-a raspuns o colega avocat cu experienta de peste 16 ani si in plus pe un forum unde vede toata lumea ce scrie. Cam cum credeti ca v-ar scrie ceva de care nu e sigura? Pentru mine genul asta de afirmatie reprezinta o jignire..

Raluca, nu stiu daca ai observat ca am cerut temeiul legal. Ce sustii tu aici sunt pur si simplu expresii ale unui ego ranit, expresii fara valoare juridica. Tocmai ca suntem pe un forum juridic eu vorbesc de temei legal, tu de jigniri daca solicit asa o explicatie.
De ce??? Oare in Romania, dvs. avocatii sunteti obisnuiti a avea de-a face cu prosti care nu intreaba niciodata nimic, nu stiu a citi o lege si dau banul automat? Asa? De ce a pune o intrebare e o jignire, Raluca? Si eu ma simt jignita de asa o atitudine de superioritate fara motiv in fata mea.
De intruziunea ta in subiectul meu nu mai spun.
Off topic este!
Atat am intrebat, care este temeiul legal pentru care se inregistreaza la parchet si se judeca la judecatorie dupa ce prim procurorul nu a dat nici un raspuns? Mai reiau ODATA intrebarea pentru ca avocata mea nu mi-a spus asa si vad ca nimeni nu a raspuns. Unde scrie in coduri ca dupa lipsa de raspuns a prim procurorului, eu fac plangere la parchet nu la judecatorie?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.