Forum avocaţi > Drept penal

Am nevoie de ajutor

24-07-2016
Vizitator
Am o pedeapsa de facut pe teritoriu romaniei eu ma aflu an italia.an anul 2002 am primit o pedeapsa cu suspendare de 3 ani si an anul 2008 am primit o alta pedeapsa cu esecutare la legea circulatiei conducere fara permis de 1 an si 3 luni an anul 2008 am ramas definitiv de catre tribunalul brasov la o pedeapsa definitiva cu executare de 4 ani si 3 luni (suspendarea plus 1 an si 3 luni pentru conducere fara permis)antrebarea mea este daca reintru an tara trebuie sa execut aceasta pedeapsa sau nu
Răspunde
 24-07-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Da! Trebuie sa o executati.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 24-07-2016
Vizitator
Dar dupa cat timp se prescrie?
Răspunde
 24-07-2016
Vizitator
Ce pot face sa nu fiu anchis
Răspunde
 25-07-2016
Vizitator
Bună ziua ...ma numesc roxana,am și eu o întrebare cum pot sa îmi aduc fata în Germania...eu sunt căsătoriți dar el nu vrea sa îmi dea fata și eu sunt în Germania și fata în tara și vreau sa știu ce pot sa fac și cum ca el nu o sa semneze procura aia fără procura nu pot sa o aduc sau al act...
Mulțumesc mult
Răspunde
 26-07-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Nu prea se intelege daca dvs sunteti sau nu despartita (adica exista hotarare de divort) intre dvs si tatal fiicei dvs. Cati ani are fiica ? In cazul in care prin hot de divort copilul a fost incredintat tatalui nu aveti decat sa faceti o actiune in instant pentru exercitarea autoritatii parintesti impreuna. Totodata puteti cere instantei ori ca domicilul sa fie stability la mama ori ca program de vizitare in vacante sa vina la dvs. Depinde f mult ce acte aveti si care situatia juridical actuala a dvs, copilului si tatalui copilului.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-07-2016
Vizitator
eu nu sunt divortata inca ...fata are 7 ani acum..si vreau sa imi iau fata aici in germani ori in vacanta pe mont sau de tot daca se poate dar fostul sot nu vrea sa imi dea fata deloc si nu o sa semneze procura ...in cazul asta ce pot sa fac?
Răspunde
 27-07-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In momentul de fata va trebuie acordu tatalui pentru a scoate copilul din tara. Daca sunteti despartita in fapt si doriti sa divortati, formulati actiunea de divort cu exercitarea in comun a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului copilului la dvs. si obligarea sotului la plata pensiei de intretinere catre minor.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-07-2016
Vizitator
Si dac dureaza aproximativ asat ca eu nu pot sa raman in romania mult ...
Răspunde
 27-07-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Actiunea dvs de divort, stabilire domiciliu minor, pensie alimentara si exercitare autoritate parinteasca poate fi facuta doar printe-un avocat. Asta pt ca ati intrebat cum.Trebuie sa gasiti avocatul dispus sa faca asta si sa stie cum cu dvs in strainatate. Indiferent de situatie tot va trebui sa veniti odata in tara.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-07-2016
Vizitator
Si nu pot macar in vacanta sa o iau ...ce hârtie imi trebuie sau ce acte imi trebuie ca sa o iau in vacanta ?
Răspunde
 31-07-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Daca tatal refuza sa-si dea acordul, puteti inlocui acordul acestuia printr-o hotarare judecatoreasca.\
Dar, dureza ceva.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.