Forum avocaţi > Drept penal

Abuz de incredere

25-07-2016

Buna ziua! Acum un an am imprumutat masina mea pe numele meu unui vecin fara a-i face procura.vecinul meu s a intors cu o alta masina.am depus plangere penala.dupa un an de zile dosarul dabia acum pleaca la parchet.tin sa mentionez faptul ca aveam in masina toate actele masinii...nu mai am nici un act.masina figureaza pe numele meu...acum 1 saptamana am fost cautata de un domn care doreste sa i inscriu masina...asteapta de la mine fiscalul...masina dupa ce a plecat din posesia mea a schimbat vreo 4 persoane...domnul sustine ca are contract de vc intre el si ultimul cumparator...deci este vb despre un abuz de incredere...masina este pe numele meu dar este condusa fara nici o pb de un domn ce sustine ca are un contract de vc.ce este de facut? Imi vreau masina!
Răspunde
 25-07-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In momentul de fata situatia este destul de delicata, datorita faptului ca dvs. aveati obligatia sa depuneti o plangere penala impotriva vecinului resectiv pentru savarsirea infractiunii de furt, in termen de 90 de zile de cand ati aflat ca v-a instrainat masina fara voia dvs.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-07-2016
Vizitator
Am depus plângere....este vorba de un dosar penal pt 3 infracțiuni...abuz de încredere, vatamare corporala de 14 zile si amenintare...plus ca o sa urmez inca o infractiune aceea de fals in acte intrucat s a realizat un contract intre mn si el de care eu nu am habar si nu am semnat nimic...credeti cA mașina se va intoarce la mine? Practic este a mea dar teoretic nu...eu sunt propietar iar cel la care se afla masina este doar un detinator.asa este?
Răspunde
 26-07-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Daca bunul a fost identificat si exista in natura, atunci acesta va reintra in posesia dvs la finalizarea dosarului. Atat dvs., cat si cumparatorul actual, daca a fost de buna credinta, va veti intoarce impotriva inculpatului pe latura civila.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 26-07-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Solicitati politiei sau parchetului sa ia legatura cu cel care are acum masina si sa faca sechestru asigurator. Nu dati nici un cerfificat fiscal si nu semnati nici un act de vanzare cumparare. Va adesati cu cerere scrisa tot in dosarul care se instrumenteaza acum pentru sechestrarea masinii. Totodata cel care va solicita actele poate fi retinut ca complice in dosarul penal daca stia ca masina provine dintr-un furt.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.