Forum avocaţi > Drept penal

NU ESTE VINOVATA!

12-08-2016
Vizitator
Buna seara. Sotia mea este arestata de 2 luni de zile fiind acuzata de talharie si furt calificat. Ea este NEVINOVATA. In dosar sunt probe video din care (in fata instantei) se intelegere cum ca ar fi ea faptuitoarea, insa in realitate este o mare confuzie. Adica ea este confundata cu o verisoara de a ei care a facut fapta. In dosar este acuzata de 1 talharie calificata 2 furturi 2 tentative de furt si grup infractional. La angajarea unui avocat am fost sfatuiti la momentul de atunci sa pledeze ca vinovata pe motiv ca este primara ( nu are cazier si nici nu a fost vreodata cercetata penal) si ca se va judeca in stare de libertate. Doamna avocat ne a spus ca pana la primirea rechizitoriului va iesi din arest, ca este posibil si sa faca un acord cu procurorul de caz sa ia 3 ani cu suspendare. Am acceptat sansa aceasta pt ca avem un baietel de 1 an si 7 luni care nu a stat nicio zi fara mama lui si am considerat ca va fi bine sa acceptam asa zisul acord. In acest dosar sunt mai multe persoane implicate. A fost facut un denunt de 2 persoane din dosar cum ca ar fi furat sotia mea insa fara nicio dovada, doar simplu fapt ca au spus ca a furat. Intre timp am schimbat avocatul pt ca a iesit rechizitoriul si nu s a intamplat nimic decat cereri de inlocuirii a starii de arest cu o masura mai blanda. As vrea sa stiu va rog ce e de facut in acest caz ea fiind nevinovata TOTAL nefiind la niciuna din aceste fapte de care e acuzata si niciodata nu a facut asa ceva. Poate schimba declaratia acum tinand cont ca a primit rechizitoriu? Adica poate spune acum ca este nevinovata si sa ceara cumva in instanta expertiza probelor video, confruntari, sa cheme partile vatamate in fata instantei si sa vada daca intradevar este sotia mea cea care a fost la ei? Credeti ma ca sunt disperat si nu stiu ce sa fac in acest caz. Daca as face o programare la avocatul poporului o sa rezolv ceva? Tin sa precizez inca odata ca este nevinovata si este acuzata pe nedrept de aceste fapte. Astept raspuns de la dvs cat mai repede va rog. Daca credeti ca pot sa va mai spun ceva legat de dosar spuneti mi. Multumesc
Răspunde
 13-08-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Din pacate acuzatiile aduse sotiei dvs sunt destul de grave. Daca doamna nu a comis faptele respective, nu trebuia sa le recunoasca, iar in acest moment o schimbare a declaratiilor ar constitui o agravanta pentru sotia dvs. Totusi, avand in vedere faptul ca a recunoscut faptele, daca va merge pe procedura simplificata, limitele pedepselor se vor reduce cu 1/3 si poate, cu o aparare eficienta, va obtine o pedeapsa cu o modalitate de executare neprivativa de libertate.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-08-2016
Vizitator
Si daca am cere expertiza filmarilor si se constata ca nu a fost ea?
Răspunde
 13-08-2016
Vizitator
Si tin sa precizez faptul ca in declaratie a recunoscut decat faptele de furt calificat nu si talharia
Răspunde
 13-08-2016
Vizitator
La una din faptele de furt calificat s a facut medierea cu toate ca este o proba video in care este confundata tot cu verisoara ei. Si totusi dupa parerea mea sunt destul de clare filmarile . se poate cere expertiza si acestei probe video sa se arate faptul ca a fost facuta o confuzie si la aceasta fapta, cu toate ca s a facut medierea?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.