Forum avocaţi > Drept penal

Reprezentare bolnav Alzheimer de catre fiica sau avocat

17-08-2016
Vizitator
Tatal meu este citat ca intimat intr-un dosar cu obiectul plangere solutii de neurmarire/netrimitere in judecata (art 340 ncpp). El era administrator de bloc la data cand o persoana a vandut un apartament din acel bloc, pentru care avea restante la intretinere. Cumparatoarea a dat banii pentru restanta, el a facut chitanta (dar nu stiu pe numele cui) dupa care cred ca a fost luat ca si martor la transferul restului sumei. Vanzatoarea a facut dupa mai mult timp cerere de anulare a tranzactiei, apoi plangere penala impotriva cumparatoarei, a tatalui meu (nu stiu pe ce motive) si ulterior impotriva politistului care a cercetat plangerea si nu a constatat vreo ilegalitate, a procurorului care a dat solutia de neurmarire...ceva de genul asta (e o procesomana, am dovezi de pe net). Problema este ca tatal meu are acum un Alzheimer in progresie (are 82 de ani), astfel incat nu-si mai aminteste nimic ca sa-si sustina nevinovatia. Cu ce acte ar trebui sa arat asta? Pot sa vorbesc eu in locul lui? Dar un avocat? In ce conditii? E nevoie? (de fapt, ma astept sa fie un caz evident de nevinovatie a tuturor, dar el nu poate vorbi, iar eu nu stiu amanunte) Multumesc!
Răspunde
 19-08-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In situatia expusa, va puteti reprezenta tatal printro procura notariala sau ii puteti angaja un avocat. In cazul in care a fost declarat incapabil datorita afectiunii de care sufera, puteti obtine curatela sau tutela dansului pentru a-i apara interesele.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-08-2016
Vizitator
Multumesc mult!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.