Forum avocaţi > Drept penal

Clasare si confiscarea specială

03-09-2016
Vizitator
1.DISPUN clasarea cauzei cu nr de mai sus privind săvârșirea de către suspectul ..a infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neinmatriculat prev de art 334 alin 2.....2.sesizarea judecătorului de camera preliminară din cadru judecătoriei bv în vederea confiscării placutei cu nr ..care a fost ridicată de organele de poliție și atașată la dosar , acum mi-a venit alt plic acasă să mă duc in istanta în calitate de intimat ( materie confiscarea specială . Ce înseamnă lucrul ăsta ? Pentru ce mă cheamă ? Ce mi se poate întâmpla ? Un răspuns va rog !!!
Răspunde
 05-09-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
In calitate de intimat inseamna ca nu ati accesat calea de atac a sentinței de la fond. Asta inseamna ca se va judeca cauza si fara dvs si ca la fond ati avut calitatea de inculpat, si cauza s-a clasat asupra penalului. Cu toate astea a ramas nesoluționată latura civila in care se cere confiscarea bunului folosit la săvârșirea infracțiunii.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 05-09-2016
Vizitator
Sa înțeleg ca pot avea probleme?
Răspunde
 06-09-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Dumneavoastra va stiti cel mai bine dosarul. Nu va pot da un raspuns la intrebarea asta fara sa va vad dosarul.In principiu ar trebui sa se discute doar confiscarea speciala. Pe larg - apelul vizeaza si latura penala.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.