Forum avocaţi > Drept penal

Plangere penala

09-09-2016
Vizitator
Va rog sa ma ajutati urgent.
Am facut plangere penala impotriva fostei soti cu privire la nerespectare hotararei judecatoresti in sensul ne achitari pensiei de intretinere pentru minora care o am in intretinere.
Plangere este depusa la parchet din 2014, si nici in prezent nu sa ajuns in judecata.
Amintesc ca suntem in 2016 si are calitate de inculpata in dosar.
Ce sa fac pe cine sa intreb de ce nu intra in judecata dosaru?
Din 2016 si pana in prezent am mai facut inca 2 plangeri penale tot in acest ses.
Cand ma duc la politie ma da afara,cand ma duc la procuror ma da afara,ce sa fac,ce demersuri legale pot face?
Răspunde
 09-09-2016
AvatarChirea Florică Titi Valentin
Vizitator
Va rog să mă ajutați cu răspunsuri intrun dosar penal în care sint ca inculpat.
Va aduc la cunoștință că o persoană feminia a depus o plîngere ca am avut relații sexuale cu ea eu fiind bolnav de virusul imunodeficienței deși nu am avut relații cu ea aflind cas bolnav a adus si o martora ducindo în 2015 pentru analizele medicale a ieșit negativă.acum sint cercetat pentru tentativă de transmitere a virusului imunodeficienței mai menționez că ea are sifilis ceea ce eu nu.o stiu ca umbla cu multi bărbați și ea si martora neavind casa dormind prin gări va mai aduc la cunoștință că pînă acum am cazier curat nu am avut probleme penale de nici un fel.as dori să știu cam cum credeți că se va încheia procesul ? Voi fi nevoit să fac închisoare? Sau amendă? Deși nus vinovat mie tare teama.va mulțumesc și aștept păreri despre acest caz!
Răspunde
 10-09-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Alin Rusu a scris pe 09-09-2016:
Va rog sa ma ajutati urgent.
Am facut plangere penala impotriva fostei soti cu privire la nerespectare hotararei judecatoresti in sensul ne achitari pensiei de intretinere pentru minora care o am in intretinere.
Plangere este depusa la parchet din 2014, si nici in prezent nu sa ajuns in judecata.
Amintesc ca suntem in 2016 si are calitate de inculpata in dosar.
Ce sa fac pe cine sa intreb de ce nu intra in judecata dosaru?
Din 2016 si pana in prezent am mai facut inca 2 plangeri penale tot in acest ses.
Cand ma duc la politie ma da afara,cand ma duc la procuror ma da afara,ce sa fac,ce demersuri legale pot face?

In cazul prezentat, infractiunea savarsita de sotie este abandoul de familie. Formulati o cerere la parchet prin care sa solicitati sa vi se comunice stadiul dosarului penal.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-09-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Chirea Florică Titi Valentin a scris pe 09-09-2016:
Va rog să mă ajutați cu răspunsuri intrun dosar penal în care sint ca inculpat.
Va aduc la cunoștință că o persoană feminia a depus o plîngere ca am avut relații sexuale cu ea eu fiind bolnav de virusul imunodeficienței deși nu am avut relații cu ea aflind cas bolnav a adus si o martora ducindo în 2015 pentru analizele medicale a ieșit negativă.acum sint cercetat pentru tentativă de transmitere a virusului imunodeficienței mai menționez că ea are sifilis ceea ce eu nu.o stiu ca umbla cu multi bărbați și ea si martora neavind casa dormind prin gări va mai aduc la cunoștință că pînă acum am cazier curat nu am avut probleme penale de nici un fel.as dori să știu cam cum credeți că se va încheia procesul ? Voi fi nevoit să fac închisoare? Sau amendă? Deși nus vinovat mie tare teama.va mulțumesc și aștept păreri despre acest caz!

Pentru savarsire infractiunii de transmitere a sindromului imunodeficitar dobandit, riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 3 la 10 ani. In cazul tentativei, pedepsele se reduc la jumatate. Fiind la prima fapta penala, in cel mai rau caz veti obtine o pedeapsa cu o modalitate de executare neprivativa de libertate.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-09-2016
Vizitator
Primul dosar din 2014 a inceput urmarirea penala si are calitatea de inculpata
Inceperea a inceput de 8 luni si are calitatea de inculpata.
Intrebare este cand ajunge dosarul in judecata
Răspunde
 11-09-2016
AvatarChirea Florică Titi Valentin
Vizitator
Buna ziua va rog să mă ajutați cu un răspuns în cazul începerii urmăririi penale ca inculpat pentru tentativă la transmiterea virusului imunitar
Menționez că respectivei i sa făcut testul si de 2 ori ia ieșit negativ.Ea mai stiu ca este bolnavă de sifilis ceia ce eu nu sint.A pus si o martora care zice că a văzut totul.mai va aduc la cunoștințe ca pînă acum am cazierul curat nu am avut probleme penale.Am declarat la politie ca nu am avut nimic cu ea dar la procuror. Nu mă chemat nimeni pînă acum
Vas ruga să vă dați o părere cam ce va fi tinind cont cas la prima faptă.multumesc!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.