Forum avocaţi > Drept penal

Punere sub urmarire penala

10-09-2016
Vizitator
Buna ziua.
Concubinul meu a fost ridicat de acasa de catre mascati acum aproape 3luni de zile. In casa s.au gasit 300gr de canabis,cantar si pliculete plus niste bani (700lei).in prezent este in arest preventiv la o sectie de politie.cand l.au luat de acasa mie mi.au dat o hartie pe care scria ca sunt chemata ca martor pt.a doua zi ,dar mi s.a spus sa nu vin a doua zi,ci sa vin cand ma vor chema ei. Alaltaieri am primit un telefon de la procuroarea care seocupa de cazul concubinului si am fost invitata la sediul diicot.eu credeam ca era acel telefon pe care il asteptam-credeam ca merg ca martor. Ajunsa acolo mi s.a spus ca s.a inceput urmarirea penala impotriva mea pt ca au cateva probe impotriva mea (probele erau cateva mesaje intre mine si concubin din care reiesea ca va veni cineva la noi -el nefiind acasa-si imi spunea ca sa ii dau eu un pliculet de canabis si un alt mesaj cum ca facusem multi bani in ziua aceea). In prezenta unui avocat am recunoscut ca de cateva ori am dat cuiva cate cv..
Avem un copil impreuna in varsta de un an . Acum sunt si eu acuzata de trafic de droguri de risc ca si el. Dupa declaratie m.a lasat sa plec acasa spunandu.mi ca ar putea sa imi dea control judiciar dar ca nu o face pt.ca eu nu am unde sa plec din tara cu copilul dupa mine si a ramas sa fiu anuntata acum cand sa ma infatisez in fata judecatorului. Mu s.a spus si de procuroare si de catre avocata ca sa stau linistita ca nu se va intampla nimic si ca in cel mai rau caz voi primi o pedeapsa cu suspendare pt.ca am un copil mic si ca nimeni nu ma va lua de langa el..tinand cont de faptul ca am dat de cateva ori unor necunoscuti de mine,asta fiind singura mea greseala si ca in rest eu nu stiu de unde lua concubinul ,ce facea cu banii, (in dosarul lui,o fata care cumpara de la el a declarat ca lua si de la mn ocazional),si plus ca eu nu am fost de acord cu ce face el atunci cand am aflat,cu vreo luna inainte sa il ia de acasa intrebarea mea este: Voi ajunge la inchisoare? Ce se va intampla cu copilul meu?sau am sanse sa primeac cu suspendare cum mi.au spus,si sa ma lase sa imi cresc copilul tinand cont ca nu am mai facut nimic gresit niciodata si am spus adevarul..?
Răspunde
 10-09-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Daca ati recunoscut si nu aveti antecedente penale, atunci exista aceasta posibilitate sa obtineti o pedeapsa cu suspendare.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-09-2016
Vizitator
Va multumesc frumos!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.