Forum avocaţi > Drept penal

Condus cu permis fals

1  2   3  Final
 10-09-2016

Buna ziua daca ma puteti si pe mine sa ma ajutati
In urma cu 6 luni in anglia am fost abordat de pers romane pt am facilita obtinerea permisului de condus am platit suma de 800 lire apoi in termen de 2 luni am primit permisu cu garantii cai legal sii totu in regula
In urma cu 2 sapt am revenit in tara in concediu luand masina tatalui si am plecat sa vizitez prieteni fericit ca am permis .in urma unui control de rutina al unui politist rural am oprit iam imanat actele masini si cele pers colaborand cu dansu
Acesta avand suspiciuni ca permisu este fals mi la oprit si a facut adresa catre punct control oradea de unde raspunsu a venit unu nefavorabil permis fals ce se poate intampla mai departe ca sunt disperat intocmind proces scris de constatare
Nu am antecedente penale deloc cu un cazier perfect
Tin sa precizez ca in timpu cand am fost pacalit cu acest permis eram in scoala pt permis auto in romania ,luasem sala si urmeaza ca in 6 zile sa dau traseu
Va rog frumos indrumativa si ajutatima cu respect va multimesc
Tin sa precizez ca voi colabora petfect cu autoritatile si voi recunoste tot
Răspunde
 11-09-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Veti fi acuzat de savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul fara a poseda permis, infractiune pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani, cat si de savarsirea infractiunilor de fals in inscrisuri oficiale ( pedeapsa- inchisoare de la 6 luni la 3 ani) si uz de fals ( pedeapsa cu inchsoare de la 3 luni la 3 ani sau amenda). In cazul in care veti recunoaste, limitele de pedeapsa se reduc cu 1/3, iar cu o aprare eficienta puteti obtine o pedeapsa orientata spre minimul special, cu o modalitate de executare neprivativa de libertate.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-09-2016

Am inteles deci in cel maj rau caz pot risca puscarie si in cel mai bun caz cu suspendare dar cu scoala si cu permisu luat mil pot anula daca iau traseu
Răspunde
 12-09-2016
Vizitator
INCHEIATI CU PROCURORUL DE CAZ UN ACORD DE RECUNOASTERE A VINOVATIEI SI E POSIBIL SA PRIMITI UN AN INCHISOARE CU SUSPENDARE CONDITIONATA.
ADICA AVETI UN TERMEN DAT DE INSTANTA IN HOTARAREA CE SE VA PRONUNTA,IN CARE SA NU MAI COMITETI ALTE FAPTE ETC. IAR DUPA ACEST TERMEN, VETI PUTEA DA DIN NOU EXAMEN SA OBTINETI LEGAL PERMIS DE CONDUCERE IN ROMANIA. VA DORESC SUCCES SI SA AVETI UN AVOCAT BUN IN DREPTUL PENAL.
Răspunde
 12-09-2016
Vizitator
buna ziua. in anul 2010 am fost condamnat la 5 anii pentru furt am executat 5 anii zi la zi in regim de maxima siguranta din cauza la rapoarte in 2015 an intrat in comisia a 3 de liberare aflanduma in regim de semi deschis participand la cursurile penetenciarului scotandumi toate rapoartele de pedepsire prin puncte castigate la cursurii intrand si mai aveam de executat circa 7/6 luni termen in regim de semi deschis in penitenciarul codlea domnul judecator cu directoru si restul juratii al p.n.t codlea au decis sa imi dea si restul de pedeapsa aflanduma in regim semi deschis si fara rapoarte si de 3 ori amanat de alte p.n.t si intriun cuvant miau spus esti amanat si iesi afara ok eu fint stresat dupa atata mar de tump executat cursuri facute in p.n.t rapoarte scoase iam adresat lui domnu judecator daca are dumnezeu si familie mia raspuns ca el este dumnezeuul meu si ca ce ma ameninti si sa ies afara am iesit mia intocnit inca un raport trepturi taiate si sa fac termen pedeapsa cap coada ok au trecut aceste luni mam eliberat iar intre timp el ma bagat la ultraji in judecata la judecatoria brasov si pe parcurs sa mutat dosaru la judecatoria sfantu gheorghe la care mau condamnat la un an si doua lunii inchisoare pentru vorba ce iam ziso domnului judecator. va rog doresc sa stiu si eu ce este de facut pentru ca aceasta de cizie vad ca sunt pedepsit de doua ori pentru aceasta fapta. nr dosar 10523/197/2015 rog sa verificat si vreau niste raspunsuri ce ar trebui ?????? am familie copii servici deci ganditiva deja de un an de libertate sa ajun din nou la inchisoare copii mei sa sufere pentru o sinpla vorba nu sunt fapte nu sunt persoane vatamate am fost pedepsit 6 luni pana la liberare nu am avut dreptur si am dus termen plus raport pe baza asta
Răspunde
 20-03-2017
Vizitator
Buna ziua!! Sotul meu si-a " achizitionat" in italia un permis fals cu 700 de euro si conducand un moped a fost oprit si l.Au gas it ca e fals. Am primit hartie de la judecatorie complicitate la fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals ce facem ??? Va rog o parere de la un avocat
Răspunde
 20-03-2017

Bucuresti
0746938774
Facebook
Dana a scris pe 20-03-2017:
Buna ziua!! Sotul meu si-a " achizitionat" in italia un permis fals cu 700 de euro si conducand un moped a fost oprit si l.Au gas it ca e fals. Am primit hartie de la judecatorie complicitate la fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals ce facem ??? Va rog o parere de la un avocat

I se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de fals in inscrisuri oficiale, infractiune ale carei limite de pedeasa sunt inchisoarea de la 6 luni la 3 ani si pentru savarsirea infractiunii de uz de fals, infractiune pedepsita cu inchisoarea de la 3 luni la 2 ani sau amenda. In functie de circumstantele personale ale sotului si cu o aparare eficienta, poate obtine o pedeapsa orientata spre minimul special prevazut de lege, cu o modalitate de executare neprivativa de libertate.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-07-2017
Vizitator
Am avut un permis fals uk la prima abatere ce se poarte antampla
Răspunde
 14-07-2017
Vizitator
 Buna ziua!

Am o problema in legatura cu o acuzatie penala in Germania. Am primit axum cateva zile prin posta o sanctiune penala prin care mi se aduce la cunostinta ca sunt acuzat de conducere sub influenta alcoolului , mi s-au luat probe de sange si imi vor suspenda permisul pe 9 luni si 800 de euro amenda. Problema este ca nu sunt eu acea persoana. Am vorbit cu cei de la tribunal prin telefon si mi-au spus sa fac recurs , lucru pe care l-am si facut si l-am trimis prin fax. Am trimis si copia mea de.permis si mi-au spus ca persoanele din fotografii sunt diferite doar ca ei nu au de unde sa stie asta. 90 la suta judecatoarea va dori sa ma prezint la tribunal. Am facut si plangere la politie pentru furt de identitate aici in romania. Daca e sa merg in germania , cum pot sa imi recuperez banii pe care ii voi cheltui , si nu din vina mea. Vreau sa cer daune . Cum trebuie sa procedez ? Astept niste sfaturi.
Va multumesc.

Cu stima, 
Macovei Bogdan
Răspunde
 12-11-2018
Vizitator
Ce se poate intimpla daca conduci cu un permis fals in germania??
Răspunde
 12-11-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Adrian a scris pe 12-11-2018:
Ce se poate intimpla daca conduci cu un permis fals in germania??

Vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de conducere a unui vehicul fara a poseda permis, in concurs cu infractiunea de uz de fals.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-11-2018
Vizitator
Te poate cauta instant in germania ca nu ai tu permis in romania? A fost oprit un prieten de al meu si nu ia spus nimic ,ia aratat permisul fals si la lasat sa plece!!
Răspunde
 14-11-2018
Vizitator
Buna ziua! Am si eu o problema,in2013 am fost oprit in romania la volan si mi sa intocmit dosar penalp pentru alcolemie la volan si numere expirate, miau cerut permisul si eu lam dat pierdut,cu toate cal aveam. Miau dat un an cu susppendare si 2 ani reabilitare,acum doua saptamani am terminat cu tot si acum o saptamana mau oprit in germania baut la volan cu acel permis anulat,pe care mi lau retinut pt alcolemie. Eu traiesc in germania de4 ani cu acte inr egula si loc de munca stabil. Ce ar puteas sa mi se intample in germania,cat sii n Romania,deoarece am inteles ca o sa mi se trimita permisul in Romania si eu aici am semnat ca lam pierdut cand mau oprit in2013 si acum mau prins cu el in germania si o sa mil trimita in Romania?
Răspunde
 14-11-2018
Vizitator
Buna ziua! Am si eu o problema,in2013 am fost oprit in romania la volan si mi sa intocmit dosar penalp pentru alcolemie la volan si numere expirate, miau cerut permisul si eu lam dat pierdut,cu toate cal aveam. Miau dat un an cu susppendare si 2 ani reabilitare,acum doua saptamani am terminat cu tot si acum o saptamana mau oprit in germania baut la volan cu acel permis anulat,pe care mi lau retinut pt alcolemie. Eu traiesc in germania de4 ani cu acte inr egula si loc de munca stabil. Ce ar puteas sa mi se intample in germania,cat sii n Romania,deoarece am inteles ca o sa mi se trimita permisul in Romania si eu aici am semnat ca lam pierdut cand mau oprit in2013 si acum mau prins cu el in germania si o sa mil trimita in Romania?
Răspunde
 14-11-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Dragos a scris pe 14-11-2018:

Din moment ce infractiunea s-a petrecut pe teritoriul Germaniei, va trebui sa luati legatura cu un avocat local pentru a va formula o aparare eficienta in cauza.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-11-2018
Vizitator
Mar interesa daca ma afecteaza in Romania cu ceva pentru ca eu am dat permisul pierdut,iar Politia romana mi la anulat si acum autoritatile germane o sami trimita permisul in Romania si pe mine aici mar interesa daca as avea probleme cu autoritatile romane,pentru ca eu am plecat din germania a doua zi dupa incident? Multumesc!
Răspunde
 21-11-2018
Vizitator
Lucrez in anglia am 19 ani si am masina Nu o scot ca Nu am permis si Nu pot sal fac pentruca Nu am 10 clase
Răspunde
 02-01-2019
Vizitator
Buna ziua in urma cu 7 luni am condus o mașină fără a poseda permis mia facut dosar penal ce pot păți as dori răspuns de la un avocat va rog
Răspunde
 03-01-2019

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Kosty a scris pe 02-01-2019:
Buna ziua in urma cu 7 luni am condus o mașină fără a poseda permis mia facut dosar penal ce pot păți as dori răspuns de la un avocat va rog

Se va stabili o pedeapsă care va fi mai aspră sau nu în funcție de circumstanțele săvârșirii faptei. Trebuie să mergeți pe procedura simplificată a recunoașterii faptei și să faceți probe în circumstanțiere. Este posibil ca asupra dvs să fie luate măsuri mai blânde, nu neapărat aplicarea unei pedepse, dar asta va decide judecătorul în funcție de circumstanțele săvârșirii faptei și de apărările dvs.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-01-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Kosty a scris pe 02-01-2019:

Pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui autovehicul fara a poseda permis, riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 5 ani. Sfatul meu este sa solicitati incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei in etapa urmaririi penale, pentru a obtine o pedeapsa orientata spre minimul special prevazut de lege, cu o modalitate de executare cat mai avantajoasa pentru dvs.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde 1  2   3  Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.