|
23-01-2019 |
 | 2Pacalipse
|
| Dragos a scris pe 14-11-2018: Mar interesa daca ma afecteaza in Romania cu ceva pentru ca eu am dat permisul pierdut,iar Politia romana mi la anulat si acum autoritatile germane o sami trimita permisul in Romania si pe mine aici mar interesa daca as avea probleme cu autoritatile romane,pentru ca eu am plecat din germania a doua zi dupa incident? Multumesc! Tot mar interesa raspunsul la intrebarea ta,eu am facut la fel ca tine. Eu aveam permis Romanesc cu cod Moldova pe spate,caci il transcrisem pe cel din Republica Moldova in unul Românesc.Și ca sa il obtin pe cel din Republica Moldova,lam declarat pe cel Românesc pierdut.Acum astept sa vad ce se intimpla din partea Germaniei spre România.Astept raspuns cu nerăbdare. | |
|
|
|
01-02-2019 |
 | Niculcia Mihai Vizitator |
| Dacă nu am. Condus pe teritoriul Romaniei si mi-a fost ridicat la vama. Permisul care ei spun că este fals cu toate că am dat școală legal în polonia . Am toate documentele de unde am absolvit școala ....la ce ma pot astepta? | |
|
|
|
01-02-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Niculcia Mihai a scris pe 01-02-2019: Dacă nu am. Condus pe teritoriul Romaniei si mi-a fost ridicat la vama. Permisul care ei spun că este fals cu toate că am dat școală legal în polonia . Am toate documentele de unde am absolvit școala ....la ce ma pot astepta? Puteti fi acuzat de savarsirea infractiunilor de conducere a unui vehicul fara a poseda permis, cat si de savarsirea infractiunii de uz de fals. Sfatul meu este sa va construiti o aparare eficienta si sa prezentati toate dovezile pe care le detineti, pentru a va demonstra nevinovatia. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
06-06-2019 |
 | Butnaru Marius Vizitator |
| Am fost prins cu permis fals în vamă mi sa finalizat dosarul dar nu mia venit rezultatul partea proasta este că aveam suspendare de doi anii pentru conducere sub influența alcoolului mai am vrio șansă să scap de închisoare | |
|
|
|
06-06-2019 |
 | Butnaru Marius Vizitator |
| Am fost prins cu permis fals în vamă mi sa finalizat dosarul dar nu mia venit rezultatul partea proasta este că aveam suspendare de doi anii pentru conducere sub influența alcoolului mai am vrio șansă să scap de închisoare | |
|
|
|
07-06-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Butnaru Marius a scris pe 06-06-2019: Am fost prins cu permis fals în vamă mi sa finalizat dosarul dar nu mia venit rezultatul partea proasta este că aveam suspendare de doi anii pentru conducere sub influența alcoolului mai am vrio șansă să scap de închisoare Din moment ce ati comis o noua infractiune inauntrul termenului de probatiune, in cea de-a doua hotarare de condamnare vi se va revoca beneficiul suspendarii, se va retine recidiva, cele doua pedepse se vor aduna, iar pedeapsa rezultanta urmeaza a se executa in regim de detentie. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
03-07-2019 |
 | Ady Adrian nicolae Vizitator |
| Dar exista un site ceva de verificare a permiselor?pentru ca vad ca multa lume isi ia țeapă.astept un raspuns. Mai ales cu permise din anglia | |
|
|
|
07-07-2019 |
| Ady Adrian Nicolae a scris pe 03-07-2019: Dar exista un site ceva de verificare a permiselor?pentru ca vad ca multa lume isi ia țeapă.astept un raspuns. Mai ales cu permise din anglia Pentru a obtine un permis de conducere trebuie sa sustineti un examen organizat de autoritatile statului respectiv, orice alta metoda de obtinere a permisului putand duce la sanctiuni penale. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
10-10-2019 |
 | Andrei Vizitator |
| Buna seara Am o intrebare Daca ma oprit politia din Germania nu conduceam eram la munca si nea cerut actele la control a vazut permisu in portofel si A zis ca este fals e Pe Belgia ce se intampla mi la oprit polita . | |
|
|
|
11-10-2019 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| Sa inteleg clar: aveati un permis de conducere emis in Belgia; dvs. sunteti acum in Germania; politia din Germania a facut o perchezitie corporala si v-a confiscat permisul belgian pentru ca era un fals. In atare situatii, urmarile sunt: - in nici intr-un caz sa nu va urcati la volan daca nu aveti un alt permis de conducere valabil - politia din orice tara este obligata sa retina la perchezitiile corporale falsurile ori lucrurile interzis a fi detinute conform legii - veti fi chemat sa spuneti de unde il aveti si daca stiati sau nu ca e fals | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
12-10-2019 |
| Andrei a scris pe 10-10-2019: Buna seara Am o intrebare Daca ma oprit politia din Germania nu conduceam eram la munca si nea cerut actele la control a vazut permisu in portofel si A zis ca este fals e Pe Belgia ce se intampla mi la oprit polita . Cel mai probabil vi se va intocmi dosar penal, insa va trebui sa contactati un avocat local pentru a va preciza dispozitiile legislatiei germane in cazul savarsirii infractiunilor de fals si uz de fals. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
17-09-2020 |
 | Constantin florentina Vizitator |
| Bună dimineața am solicitat un permis din Belgia și zice ca pot circula și an România este valabil dacă al verific pe saitul drpciv ca să știu va rog din suflet | |
|
|
|
17-09-2020 |
| Constantin Florentina a scris pe 17-09-2020: Bună dimineața am solicitat un permis din Belgia și zice ca pot circula și an România este valabil dacă al verific pe saitul drpciv ca să știu va rog din suflet Daca detineti un permis de conducere valabil, emis de o autoritate rutiera dintr-o tara europeana, puteti circula in toate tarile Uniunii Europene. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
14-12-2020 |
 | Jan Vizitator |
| Ce se intampla daca te gaseste baut la volan cu permis fals in uk | |
|
|
|
14-12-2020 |
|
| Conducerea fara permis valabil este infractiune. Daca permisul este si fals, este o alta infractiune. Ptr. a se retine infractiunea de conducere sub influenta bauturilor alcoolice in UK, îmbibatia de alcool trebuie să depaseasca: 35 micrograme de alcool în 100 ml de aer expirat sau 80 mg de alcool în 100 ml de sange sau 107 mg de alcool în 100 ml de urina Pedeapsa minima numai ptr. alcool : suspendare permis 12 luni si amenda. Deci, in cazul indicat de dvs. s-au savarsit 3 infractiuni. Va recomand sa va angajati avocat local. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
16-12-2020 |
| Jan a scris pe 14-12-2020: Ce se intampla daca te gaseste baut la volan cu permis fals in uk Veti fi judecat conform prevederilor legislatiei din UK, astfel ca va trebui sa contactati un avocat local, pentru a va informa cu privire la pedepsele aplicate. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
13-07-2021 |
 | Eugenmihai Vizitator |
| Am fost prins cu permis fals in germania am primit amenda am platit.pot sa mai fac scoala auto in germania | |
|
|
|
13-07-2021 |
|
| Consultati un avocat local. In Romania fapta ar fi incadrata ca infractiune: de uz de fals si conducere a unui vehicul fara permis de conducere valabil. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
13-07-2021 |
 | Eugenmihai Vizitator |
| |
|
|
13-07-2021 |
|
| Am inteles ca sunteti in Germania. De aceea v-am si spus sa intrebati un avocat din Germania. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |