Forum avocaţi > Drept penal

FURT DIN CASA in familie

13-09-2016
Vizitator
daca doi oameni nu sunt casatoriti si unul ia bani din banii ascunsi ai celuilalt, ce se intampla?mentionez ca cel care detine banii nu lucreaza si contribuie cu banii cand isi aduce aminte pentru platirea utilitatilor,in schimb persoana care a luat banii duce tot salariu in casa...ce se intampla?ei nu au martori...ce risca persoana care a luat banii?cel de la care a furat a depus plangere..ma puteti ajuta cu un sfat?multumesc!
Răspunde
 13-09-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Petru savarsirea infractiunii de furt, faptuitorul risca o pedeapsa cu inchisoarea de la 6 luni la 3 ani sau amenda. Avand in vedere faptul ca faptuitorul locuieste impreuna cu persoana vatamata, faptele se pedepsesc numai la plangerea prealabila a persoanei vatamate, iar impacarea partilor inlatura raspunderea penala.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-10-2016
Vizitator
fostul meu sot a incheiat un contract de inchiriere cu propria sa societate comerciala. Noi fiind coproprietari a depus in numele meu declaratie in fals cu semnatura tot in fals (eu nu am stiut acest lucru) si copie dupa CI la intocmirea contractului de inchiriere in anul 2007.
La data de 19 oct.2016 am aflat ca am datorii la Bugetul de stat, neplata impozitelor pe venituri din inchiriere de bunuri.... astfel am descoperit falsul. Ce pot face? cum il pot actiona in instanta si sub ce acuzatie?
va multumesc!
Răspunde
 22-10-2016
Vizitator
Sărut mâna doamnă ași vrea să mă puteți ajuta si pe mine într o problemă mai veche am lucrat la o familie acasă aproape 10 ani în 2011 am făcut o alegere proastă de ai lua din casă bijuterii din aur .după care familia respectivă a făcut plângere împotriva mea am fost anchetat am recunoscut tot si de atunci si mana acum nu mă mai chemat nimeni Da acum am fost citat pentru a mă prezenta la instanța inteun proces penal civil pa puteți ajuta cu un răspuns ce urmează nu a mai fost în instanță de loc nici în a mai avut probleme cu legea si am o întrebare ce poate urma
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.