Forum avocaţi > Drept penal

Inchisoare cu suspendare si daune civile fara posibilitate de plata

13-09-2016
Vizitator
In urma cu 1an sotul meu a fost condamnat la 3 ani si 9 luni cu suspendare si plata unor daune morale de100.000 lei. Neavand nici o posibilitate financiara sa plateasca , partea vatamata a redeschis proces pentru schimbarea executari pedepsei cu suspendare in inchisoare cu executare .Desi am depus la dosar acte doveditoare ca sotul meu nu a avut nici un venit ,procurorul a invocat rea vointa Ce se poate face ca sotul meu sa nu faca inchisoare.
Răspunde
 15-09-2016

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Buna ziua,

Schimbarea executarii pedepsei cu suspendare intr-una cu exectuare efectiva se poate face daca persoana condamnata cu rea credinta cu achita daunele datorate. Reaua-credinta inseamna ca desi persoana condamnata inregistra venituri, aceasta nu a achitat daunele.
Reaua-credinta este o notiune care este apreciata in concret de fiecare judecator in parte. Se poate considera ca este rea credinta si daca persoana condamnata avea posibilitatea de a inregistra venituri (este apt din punct de vedere fizic, are o oarecare pregatire profesionala, are o gospodarie din care sa se intretina), insa in mod voit aceasta nu se angajeaza sau lucreaza fara acte legale.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.