|
13-02-2022 |
 | Constantin ionuț Vizitator |
| Bună dimineața dn avocat am fost depistat conducând un vehicul sub influența alcoolului fără accident fără victime, în etilotest a ieșit 0,80 ce s-ar putea întâmpla fiind prima abatere, am dat declarații la poliție la comună unde am fost prins conducând, am cerut ore de muncă în folosul comunității am recunoscut tot,, fiind prima abatere ce pot păți? Si bineînțeles permisul de conducere? | |
|
|
|
14-02-2022 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| Probabil, la analizele de sange va iesi in jur de 1,5 alcoolemia. Mare, din pacate. Ca urmare a cercetarilor in dosarul penal, fiind exclusa renuntarea la urmarirea penala, chiar si cu recunoastere, veti primi o pedeapsa cu suspendare sub supraveghere, cu anularea permisului de conducere. Dupa 1 an de zile de la ramanerea definitiva a sentintei de condamnare, veti putea da din nou examen pentru toate categoriile detinute anterior. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
14-02-2022 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Constantin Ionuț a scris pe 12-02-2022: Bună dimineața dn avocat am fost depistat conducând un vehicul sub influența alcoolului fără accident fără victime, în etilotest a ieșit 0,80 ce s-ar putea întâmpla fiind prima abatere, am dat declarații la poliție la comună unde am fost prins conducând, am cerut ore de muncă în folosul comunității am recunoscut tot,, fiind prima abatere ce pot păți? Si bineînțeles permisul de conducere? Veti fi cercetat pentru savarsirea infractiunii de conducerere a unui vehicul sub influienta alcoolului, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amenda penala. Permisul de regula de anuleaza, in functie de modalitatea de executare a pedepsei pe care o veti primi. Daca incheiati un acord de recunoastere a vinovatiei in etapa urmaririi penale, aveti sanse mari sa primiti o pedeapsa orientatata spre minimul special, cu o modalitate de executare care sa permita restituirea permisului la finalizarea dosarului. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
17-03-2022 |
 | Ionel Manea Vizitator |
| Am avut 0,06 la mie in aerul respirat.La probe biologice am avut 0,14la mie la 1-a probă și 0,00la ll-a probă Menționez că nu am băut Nimic ,dar am mâncat multe fructe( vreo 5-7 feluri ,toată ziua ,că am ost cu soția la București ,la o operație de cancer la ochi !Cum să procedez ?? | |
|
|
|
17-03-2022 |
| În cazul dvs este vorba despre o contravenție nu de o infracțiune. Dacă mai sunteți în termen, faceți plângere împotriva procesului-verbal de constatare a contravenției și cereți anularea lui sau înlocuirea cu un avertisment. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
19-03-2022 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Ionel Manea a scris pe 17-03-2022: Am avut 0,06 la mie in aerul respirat.La probe biologice am avut 0,14la mie la 1-a probă și 0,00la ll-a probă Menționez că nu am băut Nimic ,dar am mâncat multe fructe( vreo 5-7 feluri ,toată ziua ,că am ost cu soția la București ,la o operație de cancer la ochi !Cum să procedez ?? Daca nu mai sunteti in termen pentru a formula contestatie la procesul verbal, va trebui sa incercati o urgentare a solutionarii dosarului penal, care va primi o solutie de netrimitere in judecata. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
28-03-2022 |
 | Alina_c19882@yahoo.com Vizitator |
| buna ziua, sotului meu i sa facut dosar penel pentru conducerea autovehicul sub influienta alcolului(art 336 NCP) daca nu se prezinta la judecatorie ptr ridicarea rechizitorului la data stabilita ce consecinte poate avea. citatia nu a ajuns la domiciliu la timp. Care sunt consecin'ele? se poate incepe procesul in lipsa. El refuza prezentare la instanta. Va multumesc. | |
|
|
|
29-03-2022 |
|
| O atitudine total gresita, care nu ii foloseste la nimic; dimpotriva, isi inrautateste situatia, in mod inutil. Exista modalitati legale care ii pot reduce pedeapsa si poate obtine o pedeapsa fara executare. Va recomand sa consultati un avocat. Sa mearga in instanta si sa recunoasca, putand astfel primi o reducere considerabila a pedepsei si suspendare executarii. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
02-04-2022 |
| Alina_c19882@yahoo.com a scris pe 28-03-2022: buna ziua, sotului meu i sa facut dosar penel pentru conducerea autovehicul sub influienta alcolului(art 336 NCP) daca nu se prezinta la judecatorie ptr ridicarea rechizitorului la data stabilita ce consecinte poate avea. citatia nu a ajuns la domiciliu la timp. Care sunt consecin'ele? se poate incepe procesul in lipsa. El refuza prezentare la instanta. Va multumesc. Indicat ar fi sa mearga la arhiva instantei, pentru a ridica Rechizitoriul. Ulterior poate formula cereri si exceptii pe camera preliminara, daca este cazul. Daca sotul dvs va fi judecat in lipsa, va primi o pedeapsa cu executare in regim de detentie. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
12-06-2022 |
 | Nelu Nelutzu Iasy Vizitator |
| Bună seara la 0,87 alcoolemie în sânge se poate anula permisu | |
|
|
|
13-06-2022 |
|
| Da. Fiind infractiune, instanta poate stabili o pedeapsa care sa duca la anularea permisului. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
15-06-2022 |
| Nelu Nelutzu Iasy a scris pe 12-06-2022: Bună seara la 0,87 alcoolemie în sânge se poate anula permisu In cazul savarsirii infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, permisul de regula se anuleaza, in functie de modalitatea de executare a pedepsei pe care o veti obtine. Sfatul meu este sa solicitati incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei in etapa urmaririi penale, pentru a beneficia de o pedeapsa indreptata spre minimul special, cu o modalitate de executare care sa permita restituirea permisului la finalizarea dosarului. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
22-09-2022 |
 | Ramona Vizitator |
| Bună, fiul meu a fost oprit în trafic și a fost depistat cu o alcoolemie de 0,46 în aparatul epilotest, a fost condus la iml pt recoltare probe dar încă nu a primit rezultatul este a 3 săptămâna de când așteptăm. Fiul meu mai are o pedeapsa cu suspendare pt furt, ași dori sa știu ce putem face în cazul în care o sa aibă dosar penal și pentru ca a fost găsit băut la volan? Și dacă au vreo legătură cele doua penal pt furt și penal rutier? | |
|
|
|
23-09-2022 |
| Riscul este mare fără o apărare eficientă, deoarece este posibil să fie revocată pedeapsa cu suspendare și să fie condamnat la închisoare cu executare pentru ambele fapte. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
25-09-2022 |
| Ramona a scris pe 22-09-2022: Bună, fiul meu a fost oprit în trafic și a fost depistat cu o alcoolemie de 0,46 în aparatul epilotest, a fost condus la iml pt recoltare probe dar încă nu a primit rezultatul este a 3 săptămâna de când așteptăm. Fiul meu mai are o pedeapsa cu suspendare pt furt, ași dori sa știu ce putem face în cazul în care o sa aibă dosar penal și pentru ca a fost găsit băut la volan? Și dacă au vreo legătură cele doua penal pt furt și penal rutier? Din pacate fiul dvs risca sa i se revoce suspendarea, cele doua pedepse sa se adune, iar pedeapsa rezultanta sa fie executata in regim de detentie. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
30-01-2023 |
 | Alex Vizitator |
| In cât timp afli dacă cererea de acord de recunoastere ți sa aprobat sau nu | |
|
|
|
01-02-2023 |
| Solutionarea cererii de regula dureaza cateva luni. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
02-02-2023 |
 | Alex Vizitator |
| Am dus la procuror cererea de acord de recunoaștere,dar a trecut o lună și nici un răspuns.Vă rog frumos dacă se poate imi puteți spune aproximativ cam in cât timp primesc un raspuns si cum il primesc prin poștă?.Am avut alcol in aeru pur expirat 0.43 si la sange 1.08 la prima si la a doua o.86 după dumneavoastră am șanse să imi aprobe acordu de recunoaștere sau mă trimite in judecată.MULTUMESC FRUMOS PENTRU RĂSPUNS | |
|
|
|
02-02-2023 |
| Este la latitudinea procurorului daca admite sau nu acordul. Puteti solicita avocatului dvs sa verifice stadiul cercetarilor. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
04-04-2023 |
 | Vali Vizitator |
| Buna ziua doamna avocat..Tatăl meu este pensionar..în 2017 a avut condamnare 1an și 4 luni cu amanarea aplicarii pedepsei pentru o alcoolemie de 2.4 în sânge fără drept de conduce pe perioada probațiune si-a redobândit permisul..iar luna trecuta a comis-o iar ..1.14 în etilotest cu ieșire intr-un șanț..risca sa facă închisoare? Sa ce poate în acest caz..deocamdată nu a fost chemat pentru declarații la politie..Va mulțumesc anticipat. | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |