Forum avocaţi > Drept penal

Dosar penal alcoolemie ulterioara acrosarii a 2 vehicule si un gard

30-09-2016
Vizitator
La ora 16:55 am plecat in apropierea casei cu masina catre magazin sa cumpar ceva, la plecare am apasat acceleratia si in 50 de metri de la magazin am evitat un caine si am tras de volan intrand in afara partii carosabile pe trotuar acrosand doua masini parcate si daramand un gard de casa.
Am plecat dupa o discutie cu propietarii si nu am reusit sa ma inteleg decat cu unul dintre ei celalat facand galagie ca el se duce la politie ca nu ma cunoste si nu prezint garantie. Ajungand acasa am consumat in jur de 6 sticle de bere cu cativa prieteni si in urma discutiilor am plecat la politie sa declar evenimentul. Ajuns acolo cu 2 prieteni am fost testat cu aparatul etilotest la ora 01:15 iesind o alcoolemie de 0,72 in aerul expirat asta dupa ce i-am spus politistului ca tocmai am baut si ca ii am pe cei doi martori.Am plecat la probe biologice si mi-a intocmit dosar penal si mi-a suspendat permisul.
Am platit personal probele si am aflat rezultatul la prima prelevare 1,45 la a doua dupa o ora 1,30.
Ce este de facut si cum as putea dovedi nevinovatia tinand cont ca am reaparat ambele masini si gardul si am acte la notar cu pagubitii cum ca nu mai au alte pretentii, precizez totodata ca nu am antecedente penale si nici alte accidente.
Răspunde
 01-10-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Din pacate varianta dvs nu va fi credibila in fata organelor de politie, nici in fata instantei de judecata, iar pentru conducerea unui vehicul sub influienta bauturilor alcoolice riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau amenda. Faptul ca ati reparat prejudiciul este un lucru bun, in sensul ca nu veti fi acuzat si de savarsirea infractiunii de distrugere, iar cu o aparare eficienta puteti obtine o pedeapsa orientata spre minimul special prevazut de lege, cu o modalitate de executare neprivativa de libertate.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.