Buna ziua. Am fost arestat in urma cu 2 luni, cu inca 2 persoane pe dosar pentru trafic international de droguri de risc. Mi-am comandat 5 grame de cannabis de pe DARKWEB din OLANDA si mi le-a preluat diicotul de la posta si a venit un agent imbracat in postas sa imi inmaneze plicul. L-am luat si am fugit in spatele blocului sa il ascund pentru ca eram speriat si dintr-o data agentii DIICOT m-au prins si mi-au pus catusele, pe strada, cu plicul in mana. Am recunoscut fapta pe loc, am intrat apoi cu ei in casa deoarece aveau mandat de perchezitie si m-au intrebat daca am ceva in casa, iau eu am recunoscut ca am o cantitate de 0,3 de hashis, aratundu-le unde este. Am fost o luna arestat la IPJ Brasov, iar apoi o luna la domiciliu si acum am mai primit a doua luna la domiciliu . Am 3 capete de acuzare : -trafic international de droguri de risc , introducerea in tara a 5gr - 3-10 ani -trafic de droguri de risc , cele 5 gr in vederea distribuirii - 2-7 ani -> fapta unflata deoarece nu exista proba de comercializare pentru acele grame, eu nici macar apucand sa desfac plicul din olanda.. -detinere de droguri de risc pentru consum propriu, 0.3gr rezina de cannabis - 3 luni-2 ani Sunt speriat, am 19 ani, nu am facut niciodata un rau nimanui, nu am comercializat, nu am facut bani de pe urma drogurilor, dar un martor spune ca i-am procurat pentru ca l-au amenintat, intr-adevar, i-am dat o data cannabis si el mi-a dat 60 de lei , eu dandu-i mai departe unei persoane de pe dosar .Altfel spus am intermediat, dar nu exista nicio dovada. Am un avocat specializat pe droguri care mi-a spus ca din toate acestea pedeapsa cu suspendare este de 90% deoarece minimul iese de 2 ani si 7-8 luni si se iau un calcul urmatoarele aspecte legate despre mine: - am avut o atittudine foarte cooperanta ( recunoasterea faptei, comportament bun in arest, un denunt chiar daca nu s-a aprobat ) - sunt student in anul II la facultate - varsta de doar 19 ani - fara antecedente penale - familie bine organizata - sunt administratorul unei afaceri ( adica beneficiez de venituri materiale, ceea ce argumenteaza ca nu am nevoie sa vand droguri ) - cantitate mica - 5 gr - cea mai slaba forma de trafic ( pasarea jointului.. ) - declaritile inculpatilor conincid in mare parte.. Altul de pe dosar are aceleasi capete ca si mine, iar altul doar trafic si trafic international. Am credinta in Dumnezeu ca ma ajuta sa iau cu suspendare, cum m-a ajutat sa ies si din arest dupa doar o luna, la o contestatie si cred si in iscusinta avocatului specializat, dar totusi.. sunt speriat.. am tot felul de scenarii in cap. Am alta speranta ca plicul este de la un utilizator virtual, pe care nu o sa-l cunosc vreodata si ca nu am introdus eu in tara plicul.. Din aceasta cauza vreau sa aud si parerile altor oameni in acest domeniu.. |
|