Forum avocaţi > Drept penal

Citatie

10-10-2016
Vizitator
Buna ziua , am o nelamurire . Saptamana trecuta am primit o citatie acasa sa ma prezint azi la ora 10 in calitate de faptuitor in cauza privind inselaciune . ( am vandut un telefon utilizat dar cu garantie inca 1 jumate , iar persoana care a ridicat coletul mi-a cerut sa il trimit prin posta romana iar dupa ridicarea coletul la o sapt mi-a spus ca imi trimite inapoi deoarece este zgariat . Am zis ok sa imi trimita prin curier insa dupa 5 zile a venit un om la usa care s-a dat drept postas nu avea ecuson nimic si mi-a cerut niste bani pe colet dar nu m-a lasat sa il deschid si nu l-am preluat . asa am ajuns sa fiu reclamata ) Problema este ca eu m-am prezentat azi la sectia de politie insa politistul care se ocupa de cazul meu nu era si mi s-a zis sa las un nr de tel si voi fi sunata cand are el timp insa nr meu de tel mi l-a trecut pe spatele citatiei mele pe care mi l-a dat inapoi si cand l-am intrebat daca atata e tot si daca pot sa plec a zambit si a zis da puteti , atata e tot deocamdata . intrebarea mea este cum voi fi sunata daca nr meu de tel este trecut pe citatia mea ??
Răspunde
 10-10-2016

Buna ziua, reveniti la sectia de politie si lasati numarul de telefon - in atentia domnului politist care se ocupa de cazul dvs. Daca nu doriti sa mai mergeti sau nu aveti timp veti fi citata cu siguranta in alta zi pentru a va prezenta si a fi audiata.
Multa bafta!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.