Forum avocaţi > Drept penal

Plangerea retrasa mai poate fi depusa?

17-10-2016
Vizitator
daca cineva a retras plangerea o mai poate depune?trebuie sa ne vina de la parchet clasarea primei plangeri.eu vreau sa stiu daca mai poate depune aceasi plengere.precizez ca eu i-am spus ca o sa ii dau banii pe care i=am luat de la el insa nu am spus si conditiile,eu vreau sa ii dau banii insa vreau sa imi rezerv si eu cateva drepturi,in cazul in care el nu este de acord cu cele spuse de mine poate sa depuna iar plangere ca i-am luat banii?(noi trebuie sa facem un act la notar si vreau sa stiu daca pot pune si eu cateva clauze,respectiv sa incep sa ii platesc banii in rate de la jumatatea anului viitor)va multumesc mult! mai precizez ca el nu prea este de acord cu aceste clauze.multumesc anticipat pentru raspuns
Răspunde
 18-10-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
In astfel de cauze nu sunt permise asemenea clauze.

In ceea ce priveste depunerea unei noi plangeri, posibil ca la acest moment sa fi iesit din termen.
Dar, clasarea pe care o asteptati sa vina de la parchet nu va veni pana nu se face dovada impacarii si restituirii sumelor de bani respective.
Oricum, in cazul clasarii motivata cu acest aspect al intervenirii impacarii pentru ca s-a achitat prejudiciul, in caz ca nu este real, se va putea face plangere impotriva rezolutiei parchetului de clasare, motivat de acest aspect.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-10-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
O alta plangere nu se va putea depune, in schimb se poate ataca ordonanta procurorului, iar dosarul poate fi retrimis spre cercetare. De asemenea, in cazul in care nu veti achita prejudiciul, persoana vatamata poate formula o actiune civila impotriva dvs.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.