Forum avocaţi > Drept penal

Abuz in serviciu, martor fals

17-10-2016
Vizitator
Abuz in serviciu politist.
Buna ziua,
Doresc sa stiu daca exista consecinte reale pentru luatul declaratiei sub presiune si citarea/punearea unui martor fals de catre politist.
Pe scurt: Prietenul meu a specificat la doreste sa dea declaratii in prezenta unui aparator ales. Politistul a consemnat acest aspect in procesul sau verbal, doar ca dupa i-a luat declaratie sub presiune, santaj, amenintare, pacaleala etc. Apoi politistul a pus martor un individ ce se Nu se afla la fata locului si afla la serviciu unde exista camere de luat vedere si de asta a recunoscut ca NU a fost la fata locului.
Nota: Martorul a recunoscut ca NU a fost prezent, iar politistul a scris clar in procesul sau vebal ca amicul a solicitat aparator ales pentru declaratii.
Întrebarea mea este urmatoarea: Exista repersursiuni reale pentru politist ? Daca da -unde trebuie sa se adreseze amicul meu? Mentionez ca judecatorul nu i-a cerut politistului sa refaca urmarirea penala si a incuviintat începerea judecatii.
Va multumesc !
Răspunde
 18-10-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Puteti contesta modul in care s-a efectuat urmarirea penala in procedura camerei preliminare.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-10-2016

Va multumesc frumos d-na av. Adela, amicul meu va formula contestatia in camera preliminara. Intr-un final nu exista sanctiuni pentru politistul in cauza si nici nu poate fi reclamat nicaier ? Dat in judecata sau altceva ?
Cu stima !
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.