Forum avocaţi > Drept penal

Antrebare

18-10-2016
Vizitator
buna ziua am si eu o antrebare pe cumnatu meu al tine anchis de patru lui fara sal condamne cat poate sal tina fara sal condamne
Răspunde
 18-10-2016

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Buna ziua,

Nu exista un termen limita stabilit de lege. Codul de procedura penala vorbeste de un ”termen rezonabil” pentru care o persoana poate fi arestata preventiv.

Totusi, in faza de urmarire penala arestarea preventiva nu poate depasi 180 de zile, iar in cursul judecatii durata totala a arestarii nu poate fi mai mare de jumatatea maximului special prevazut de lege pentru infractiunea care face obiectul sesizarii. Cu toate acestea, durata arestarii preventive in prima instanta nu poate depasi 5 ani.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-10-2016
Vizitator
este suspect de vindere etno botanice isa gasit an casa este arestat preventiv de patru luni au aparut martori mincinosi ce se poate antampla
Răspunde
 18-10-2016
Vizitator
este suspect de vindere etno botanice isa gasit an casa este arestat preventiv de patru luni au aparut martori mincinosi ce se poate antampla
Răspunde
 18-10-2016

In astfel de dosare penale se pot intampla foarte multe lucruri, depinde de elementele concrete ale cazului. Avand in vedere complexitatea unei astfel de cauze, va recomand sa discutati in concret cu un avocat care sa analizeze cauza sub toate aspectele sale.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-10-2016
Vizitator
buna ziua mai am si eu o antrebare referitor la un dosr am angajat unavocat mia cerut la anceput 200 de euro iam achitat cum ami cere 500 de euro onorariu proceul nici nu sa terminat pentru ce sunt cei 500 de euro
Răspunde
 19-10-2016

Buna ziua,

Cel mai bine este sa il intrebati pe avocatul dvs. pentru ce sunt banii suplimentari. Probabil in urma reanalizarii actelor din dosar, avocatul dvs. a apreciat ca este nevoie de o suplimentare a onorariului stabilit initial.

Doar in urma unei discutii deschise cu avocatul dvs. puteti lamuri situatia. Aveti dreptul si posibilitatea sa nu achitati banii ceruti suplimentar, insa acest lucru poate insemna incetarea raportului contractual cu avocatul.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.