|
19-10-2016 |
 | Mirela Vizitator |
| buna seara. am o cumnata care decate ori vine acasa face numai scandal. zilele trecute a venit si m-a acuzat ca i-am da sonifere mamei sale si din cauza mea a murit. mentionez ca fosta mea soacra a murit anul trecut in urma unei boli incurabile, scleroza lateral amiotrifica, iar numai eu si sotul meu am avut grija de ea. am dus-o la doctor, la spital, i-am procurat medicamentele de care avea nevoie. | |
|
|
|
19-10-2016 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Buna ziua, Va intereseaza daca aceasta cumnata savarseste vreo infractiune? Raspunsul ar fi ca nu savarseste nicio infractiune. Daca alta este intrebarea dvs., va rog sa fiti mai clara. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
19-10-2016 |
 | Mirela Vizitator |
| da si asta dar as vrea sa stiu ce pot face impotriva ei. m-am saturat de atatea scandaluri si acuzatiii din partea ei. dupa ce ca am avut grija de mama ei tot timpul si m-am luptata de una singura sa o tin in viata cat mai mult tot pe mine ma acuza de lucruri neadevarate. pot sa ii intentez proces pentru calomine? | |
|
|
|
19-10-2016 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Inteleg ca ati vrea sa intentati un proces pentru a solicita ceva despagubiri/daune? Ar trebui sa faceti dovada vreunui prejudiciu de imagine, asfel de procese fiind uzuale in randul persoanelor publice. Astfel, nu ati avea castig de cauza pentru o astfel de actiune. Daca lucrurile degenereaza, cel mai bine este fie sa chemati Politia sa o amendeze (daca face scandal) sau sa nu o mai primiti in casa. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
19-10-2016 |
 | Mirela Vizitator |
| stau in casa cu socrul meu care este propietar, cumnatul meu si cu ea , dar ea munceste in germania. socrul si cumnatul sunt de partea ei. eu stau cu sotul meu si cu fetita mea de 3 ani . | |
|
|
|
26-10-2016 |
 | Mirela Vizitator |
| As putea să obțin ordin de protecție împotriva cumnatei? Cui trebuie să mă adresez sau dacă pot să fac eu cererea cum să o fac? Mulțumesc | |
|
|
|
26-10-2016 |
|
| Ordinul de protectie poate fi obtinut doar daca sunteti in vreun fel supusa unor violente in familie. Violenta in familie reprezinta orice actiune sau inactiune intentionata, manifestata fizic sau verbal, savarsita de catre un membru de familie impotriva altui membru al aceleiasi familii, care provoaca ori poate cauza un prejudiciu sau suferinte fizice, psihice, sexuale, emotionale ori psihologice, inclusiv amenintarea cu asemenea acte, constrangerea sau privarea arbitrara de libertate. Cererea pentru emiterea ordinului de protectie se depune la Judecatorie, insa veti avea nevoie de martori care sa sustina varianta dvs. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
02-09-2018 |
 | Alexutza Vizitator |
| Buna ziua am si eu o intrebare la dumneavoastra.Am lucrat cu cineva in afara tari eu ca ospatarita el ca bucatar dar dupa ce a plecat de aico deoarece nu a plecat tocmai in conditii foarte bune cu patroni sa apucat sa scrie pe saitul restaurantului ca eu sunt o hoata si ca am furat tipsul ca nu am haine cu ce ma imbraca si ca sunt o saracie.As putea sa il dau in judecata pentru calomnie?V-as fi foarte recunoscatoare daca ati putea sa imi raspundeti...va multmesc o zi frumoasa | |
|
|
|
02-09-2018 |
| Alexutza a scris pe 02-09-2018: Buna ziua am si eu o intrebare la dumneavoastra.Am lucrat cu cineva in afara tari eu ca ospatarita el ca bucatar dar dupa ce a plecat de aico deoarece nu a plecat tocmai in conditii foarte bune cu patroni sa apucat sa scrie pe saitul restaurantului ca eu sunt o hoata si ca am furat tipsul ca nu am haine cu ce ma imbraca si ca sunt o saracie.As putea sa il dau in judecata pentru calomnie?V-as fi foarte recunoscatoare daca ati putea sa imi raspundeti...va multmesc o zi frumoasa Faceți o plângere la poliție și descrieți faptele, iar poliția va cerceta cazul. Este ușor de dovedit prin mijloace tehnice de către cine ați fost calomniată deoarece se poate determina cu ușurință cine a trimis mesajele. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
03-09-2018 |
 | Alexutza Vizitator |
| Dar de ce trebuie sa fac plangere la politie nu pot sa imi iau un avocat ca sa ma reprezinte eu vreau sa il dau in judecata pt calomnie si insulta .eu nu vreau sa primesc de la el daune sau ceva de genu vreau doar sa plateasca o buna amenda si sa fie obligat sa stearga ce a scris. O zi frumoasa ! | |
|
|
|
11-09-2022 |
 | Andreea Vizitator |
| Buna ziua, As vrea sa inteleg cum functioneaza legea in privinta "planului spiritual" si daca legislatia recunoaste transcendenta spirituala si conectarea psihicului cu al altei persoane. Practic, telepatia. Dar stiu ca existam ideologic intr-o era a materialismului stiintific si daca nu se recunoaste d.p.d.v. legislativ, este in ordine. Este vorba de un caz in care mi s-a adus prejudiciu imaginii, fiind calomniata in media si in arte vizuale folosindu-se de informatii delicate din viata privata. Am posibilitatea sa adun aceste videoclipuri, este vorba de podcasturi, interviuri, schetchuri, unde imi sunt folosite aspecte ale vietii private pentru a ma denigra direct si in mod intentionat, pentru a-mi denigra pozitia politica (este vorba de o forma benigna si pacifista de anarhism), insa fara insa a-mi mentiona numele direct. Numirea mea se face intr-un mod indirect, prin aducerea in fata a mai multor aspecte specifice mie, si personale cum ar fi "adictie de cafeina" si mai multe. Insa aceste materiale media sunt facute pentru a atrage un anumit tip de public "spiritual realizat" de tip NewAge, budisti, tarotisti, misticism crestin de pe la noi de prin tara. Mentionez ca acest lucru a avut un efect devastator asupra sanatatii mele fizice dar si psihice. Nu pot demonstra medico-legal ca starea de oboseala extrema se datoreaza unui aspect religios-spiritual, dar pot procura de la un psiholog un document care atesta depresia extrema si ganduri suicidale, si starea de teama permanenta de a fi eu insami. | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |