Forum avocaţi > Drept penal

Trafic de droguri de mare risc fara probe

22-11-2016
Vizitator
Buna ziua. Acum cateva luni , in august , am fost prins la un festival de muzica de catre un membru al brigazii de combatere a crimei organizate , in zona wc-urilor publice.Acesta a aparut parca de nicaieri in spatele , si-a aratat insigna si m-a perchezitionat. A gasit asupra mea 11 pastile de ecstasy si 0.9 grame de cannabis si o suma mare de bani. Am fost dupa dus la sediul BCCO unde baietii au impartit suma mare de bani intre ei si au scris procesul verbal cu ce au gasit asupra mea , excluzand banii bineinteles. Deasemenea mi-au luat telefonul fara proces verbal( talharie as putea spune ) , codul de acces nu l-am dat si am sters tot de pe el lasand-ul blocat in iCloud. Apoi am fost dus la parchet unde procurorul mi-a intocmit dosarul penal , acesta fiind pentru trafic de droguri de mare risc. Mi-am angajat un avocat ( nu din oficiu ) iar acum 1 saptamana a fost solutionata cererea pentru a vedea ce se afla la dosar.
In dosar scrie ca cei de la BCCO s-au autosesizat , iar ca eu aveam drogurile asupra mea cu scopul vinderii . Dar , in dosar este decat procesul verbal cu drogurile , fara bani , analizele de laborator si cam atat.Dosarul nu a fost trimis in judecata.Pana la momentul de fata nu am dat declaratie , astept sa fiu chemat la audieri.Deasemenea voi declara ca sunt pentru consum propriu.
Nedumerirea mea este urmatoarea: Eu am multe motive sa cred ca inainte sa fiu ridicat de la petrecere cineva si-a facut articolul 16 ( denuntul ) pe mine cu o cantitate mai mare de pastile. Sunt foarte suspicios in privinta persoanei fiindca am auzit ca ar fi fost prinsa si ea cu cateva luni inainte deci prin urmare m-a denuntat pe mine , eu dandu-i contracost cantitatea respectiva (nu aveam treaba cu respectivul cand a fost prins dar banuiesc ca m-a prostit bine sa se scoata) deasemenea ar putea fi doar gandirea mea paranoica dar cred ca sunt sanse mari sa fie asa.
Deci prin urmare imi cer scuze pentru postarea atat de lunga si doresc sa va intreb urmatoarele:EU sunt inca in faza de urmarire penala momentan. Este posibil sa apara denuntul la dosar ( daca a existat ) in viitorul apropiat? Sau ar fi trebuit sa fie deja in dosar?Deasemenea este posibil sa apara si declaratii impotriva mea daca nu au aparut pana acum ( au trecut 3 luni , si nu am fost cine stie ce traficant sa am clienti care DIICOT-ul iar putea identifica) ? Am cum sa vad acest lucru? Tind sa cred ca daca am fost denuntat va aparea la un moment dat sau chiar cand sunt in judecata si va demonstra traficul. Aceasta este cea mai mare neliniste a mea .

Va multumesc anticipat.
Răspunde
 22-11-2016
Vizitator
Avocatul tau nu stie sa iti raspunda la intrebari?
Răspunde
 22-11-2016
Vizitator
Mi-a spus ca nu ar fi un denunt dar n-a stiut sa-mi spuna daca pe viitor poate aparea.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.