Forum avocaţi > Drept penal

Consecintele unui furt din supermarket in valoare de 150ron - Pagina 6

Start  5  6
 12-08-2022

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
Daca politica magazinului era sa depuna plangeri pentru toate furturile ori tentativele de furt, indiferent de valoarea lor, reprezentantii magazinului s-ar fi asigurat la momentul la care erati inca in magazin si v-au prins in flagrant ca va identifica si-si asigura probatoriul necesar ptr dovedirea furtului in fata organelor.
Se pare ca au o politica de clementa, lasandu-i in pace pe cei care achita prejudiciul pe loc.
Este improbabil sa se duca acum sau mai tarziu la politie si sa spuna ca in data x un individ y a incercat sa iasa din magazin cu produsul cu codul 123 si ca y a platit cu cardul. Ca sa aiba politia ce sa cerceteze si sa-i injure ca le consuma timpul.
Iar teoretic, de vreme ce nu ati iesit din magazin cu produsul, nu l-ati furat. Ati fost oprit in "curtea" lor , nu a trebuit agentul de paza sa iasa dupa dvs. din magazin si sa va alerge. Cand ati iesit totusi, si acel produs era achitat.
Deci, nu va mai faceti probleme in mod inutil.
Evitati astfel de lucruri pe viitor.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

https://dreptul-familiei.ro/

Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-08-2022
Vizitator
Multumesc mult pentru amabilitatea raspunsurilor.Va doresc multa sănătate!
Răspunde
 14-08-2022

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Sorin 1111 a scris pe 11-08-2022:
Buna ziua,Am mers la supermarket ,am luat niste produse ,am mers la casa de marcat,cea la care iti faci singur totul ,am scanat toate produsele,am achitat ,la iesire paznicul s-a uitat pe bon si imi spune ca nu am achita un produs ,in valoare de 120 lei .Ne-am intors si l-am achitat .Nu m-a intrebat nimic,doar a facut o poza la seria produsului .Nu a chemat politia ,nu a chemat pe nimeni .Mi se poate intimpla ceva?(Nu sunt sigur ,nu am fost atent ,imi era gindul la alte treburi,ca scanerul a facut bip.La intoarcere produsul a fost scanat ,dar au fost probleme cu plata cu cardul de 2 ori ,adica de-abia a 3 ora a luat banii din card)Va multumesc anticipat !

Nu veți avea nici o problemă. Produsul a fost achitat și ați ieșit cu el din magazin într-o modalitate legală.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-08-2022
Vizitator
Va multumesc pentru raspuns!O zi frumoasa !
Răspunde
 01-04-2023
Vizitator
Flory777 a scris pe 07-11-2017:
Gataaaa!!!!am avut termen pe 6-11-2017,si s a incheiat dosarul,s a dat rezolutia,si conform celoe dispuse de parchet s a incepuuyp
Cum s-a terminat?
Răspunde
 01-04-2023
Vizitator
Cum s-a rezolvat?
Răspunde
 08-05-2023
Vizitator
Nici conducerea nici magazinul de unde a furat nepotul meu nu vor să primească valoarea prejudiciului.Inteleg că nu sunt de acord cu împăcarea. Unde pot să plătesc acest prejudiciu? Multumesc!
Răspunde
 09-05-2023

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Daca persoana vatamata nu doreste impacarea, nepotul dvs risca sa fie trimis in judecata pentru savarsirea infractiunii de furt.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
RăspundeStart  5  6
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.