|
10-01-2017 |
 | A.D. Vizitator |
| Buna ziua, prietenul meu cu permis de sedere (pe termen lung), cetatean moldovean a sustras bunuri in valoare de 150ron (2 jucarii) dintr-un Supermarket. A fost prins in flagrant de catre securitatea supermarketului. S-au anuntat organele legii. A fost audiat, s-a intocmit proces verbal. S-a recunoscut fapta. S-a colaborat cu agentii. Prejudiciul a fost achitat. Seful securitatii Supermarket-ului a mentionat pe un document tipizat ca nu sunt alte pretentii la adresa faptasului. Conform procedurii legale a fost dus la sectie fotografiat si amprentat. Inculpatul este la prima abatere. Respectivul inca nu a dat o declaratie pe propria raspundere. A semnat procesul verbal. Va rog sa-mi spuneti care pot fi urmarile acestei fapte. Aceasta fapta este cu raspundere penala? Este necesara consultatnta unui avocat in cazul in care a fost recunoscuta fapta? Cum poate fi benefica interventia unui avocat intr-un astfel de proces? Va multumesc anticipat! cu respect, A.D. | |
|
|
|
11-01-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| In primul rand prietenul dvs va fi acuzat de savarsirea infractiunii de furt, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 6 luni la 3 ani, insa cu o aparare eficienta si in functie de circumstantele sale personale, poate primi doar o amenda. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
11-01-2017 |
 | A.D. Vizitator |
| Buna ziua, Va multumesc pentru raspuns. Ce aveti in vedere "in functie de circumstantele sale"? Exact cum s-au petrecut lucrurile: cum au fost sustrase lucrurile din supermarket, audierea s.a.m.d.? Imi puteti spune cam cat ar costa un avocat pana la finalizarea procesului intr-un astfel de caz? Va multumesc anticipat! | |
|
|
|
13-07-2017 |
 | F.D Vizitator |
| Prietena mea a furat dintr un supermarket 2produse-20 lei.Au surprins o camerele video au băgat o într o camera, a recunoscut și a cerut iertare. Ei au completat cu buletinul ei o fisa de interpelare. Fata a platit produsele,ei au spus ca nu I pot da banul fiscal ,și au spus ca poate pleca dar sa nu se mai întâmple. Ea nu a scris și semnat nimic,ce se poate întâmpla ? | |
|
|
|
13-07-2017 |
 | Daniel1919 Vizitator |
| F.D a scris pe 13-07-2017: Prietena mea a furat dintr un supermarket 2produse-20 lei.Au surprins o camerele video au băgat o într o camera, a recunoscut și a cerut iertare. Ei au completat cu buletinul ei o fisa de interpelare. Fata a platit produsele,ei au spus ca nu I pot da banul fiscal ,și au spus ca poate pleca dar sa nu se mai întâmple. Ea nu a scris și semnat nimic,ce se poate întâmpla ? | |
|
|
|
13-07-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| F.D a scris pe 13-07-2017: Prietena mea a furat dintr un supermarket 2produse-20 lei.Au surprins o camerele video au băgat o într o camera, a recunoscut și a cerut iertare. Ei au completat cu buletinul ei o fisa de interpelare. Fata a platit produsele,ei au spus ca nu I pot da banul fiscal ,și au spus ca poate pleca dar sa nu se mai întâmple. Ea nu a scris și semnat nimic,ce se poate întâmpla ? Este posibil ca lucratorii supermarketului sa nu formuleze plangere penala impotriva prietenei dvs., pentru savarsirea infractiunii de furt, din moment ce nu au anuntat organele de polite in momentul in care au prins-o cu bunurile respective. Termenul de formulare al plangerii penale este de 90 de zile de la data comiterii infractiunii. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
13-07-2017 |
 | Daniel1919 Vizitator |
| Vă mulțumim ptr.răspuns. Înseamnă ca poate fi liniștită doar dacă trec 90 zile și nu se formulează plângere. Dacă se va formula ce se poate întâmpla? | |
|
|
|
14-07-2017 |
| Daniel1919 a scris pe 13-07-2017: Vă mulțumim ptr.răspuns. Înseamnă ca poate fi liniștită doar dacă trec 90 zile și nu se formulează plângere. Dacă se va formula ce se poate întâmpla? In cazul in care se va formula plangere penala, prietena dvs. va fi cercetata pentru savarsirea infractiunii de furt, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
23-07-2017 |
 | Flory777 Vizitator |
| Am furat din supermarket produse de machiat,un sutien,agrafe,valoarea fiind de 150 lei,au chemat politia,au recuperat lucrurile furate,si am semnat declaratia la politie,imi este foarte frica pentru ca nu stiu ce o sa se intample,eu fiind la prima abatere,lucrurile le ,,luasem"pt fiica mea de 17 ani,iar eu lucrez cu ziua pe unde pot ,sotul mi a decedat ,la fel si parintii,am zis ca ma carpesc dar m am rupt mai rau,cei de la politie au xis sa stau linistita ca o sa primesc oamenda penala,dar nu stiu daca ezte sigur asa | |
|
|
|
23-07-2017 |
| Flory777 a scris pe 23-07-2017: Am furat din supermarket produse de machiat,un sutien,agrafe,valoarea fiind de 150 lei,au chemat politia,au recuperat lucrurile furate,si am semnat declaratia la politie,imi este foarte frica pentru ca nu stiu ce o sa se intample,eu fiind la prima abatere,lucrurile le ,,luasem"pt fiica mea de 17 ani,iar eu lucrez cu ziua pe unde pot ,sotul mi a decedat ,la fel si parintii,am zis ca ma carpesc dar m am rupt mai rau,cei de la politie au xis sa stau linistita ca o sa primesc oamenda penala,dar nu stiu daca ezte sigur asa Veti fi cercetata pentru savarsirea infractiunii de furt, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 6 luni la 3 ani, insa in functie de circumstantele personale si de modul in care veti intelege sa va formulati apararea, puteti obtine o pedeapsa orientata spre minimul special prevazut de legea penala, cu o modalitate de executare neprivativa de libertate sau chiar o amenda. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
23-07-2017 |
 | Flory777 Vizitator |
| Va multumesc frumos,deci voi fi citata la judecatorie si audiata?si amenda xam cat este? | |
|
|
|
24-07-2017 |
| Flory777 a scris pe 23-07-2017: Va multumesc frumos,deci voi fi citata la judecatorie si audiata?si amenda xam cat este? Veti fi chemata de catre organele de cercetare penala pentru a vi se aduce la cunostiinta invinuirea, iar ulterior, dupa administrarea probelor, se va intocmi rechizitoriul si veti fi trimisa in judecata. In situatia in care procurorul de caz va dispune o solutie de netrimitere in judecata, se poate aplica o amenda penala, care se va calcula in functie de numarul de zile amenda pe care le veti primi sau puteti fi obligata la munca in folosul comunitatii. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
24-10-2017 |
 | Flory777 Vizitator |
| Am primit acasa prin posta o ordonanta cum ca procurorul care se ocupa de cazul meu a cerut neraspunderea enala ,prejudiciul fiind neansemnat,iar azi m a sunat postarita ca am primit o citatie de la judecatorie si pana ajung acasa nu stau linistita,ce poate insemna citatia? | |
|
|
|
24-10-2017 |
 | Flory777 Vizitator |
| Gata am citit,este o citatie la judecatoria sect 5,citatie de confirmare renuntare urmarire penala in legatura cu dosarul de furt din kaufland,pana la termen ar trebui sa pun un mediator sa faca o mediere cu kaufland? | |
|
|
|
25-10-2017 |
 | Flory777 Vizitator |
| Pentru confirmarea renuntarii la urmarirea penala,cand este termenul umi trebuie avocat? | |
|
|
|
26-10-2017 |
| Solutia de renuntare la urmarirea penala reprezinta faptul ca ati scapat de acuzatia adusa in sarcina dvs, astfel ca nu se mai impune sa realizati nici un alt demers juridic. Sfatul meu este sa va prezentati la termen, pentru ca instanta sa confirme solutia propusa de catre Parchet, iar in ceea ce priveste angajarea unui avocat, acest lucru ramane la latitudinea dvs. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
07-11-2017 |
 | Flory777 Vizitator |
| Gataaaa!!!!am avut termen pe 6-11-2017,si s a incheiat dosarul,s a dat rezolutia,si conform celoe dispuse de parchet s a incepuuyp | |
|
|
|
20-11-2017 |
 | Moroianu gabriela Vizitator |
| |
|
|
29-11-2017 |
 | Sariden12 Vizitator |
| Buna ziua! Un prieten de-al meu a furat dintr-un supermarket niste bunuri in valoare de 30 de lei, iar eu am fost de fata, problema este ca nu a fost prins, mi se poate intampla ceva? | |
|
|
|
29-11-2017 |
| Sariden12 a scris pe 29-11-2017: Buna ziua! Un prieten de-al meu a furat dintr-un supermarket niste bunuri in valoare de 30 de lei, iar eu am fost de fata, problema este ca nu a fost prins, mi se poate intampla ceva? Hotul neprins, negustor cinstit... nu-i asa. :))) | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |