Forum avocaţi > Drept penal

Retinerea permisului de conducere

13-01-2017
Vizitator
buna ziua.pe 2 ian am fost oprit de un echipaj de politie ,ma aflam la volanul unei masini a unui prieten ce numerele rosii erau expirate ceiea ce el nu mia spus .si nici eu nu miam dat seama sal antreb,vazandul ca el circula cu ea.Am mers circa 200 de metri,si ma oprit politia .am oprit iam dat permisu ,nu eram baut am cooperat,dar cand au verificat nr erau expirate.permisu mi la retinut ,si mia dat dovada.ce trebue sa fac,ca politistul o tot amana sai aduc martori sai audieze ba 1 ba 2.Au audiat si proprietarul masini spunand ca nici el nu a stiut ca nr erau expirate.daca ma poate ajuta cineva.multumesc.un sfat
Răspunde
 13-01-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Buna ziua,

In primul rand, sa aveti grija sa va prelungiti in fiecare luna dovada privind dreptul de conducere. Prima prelungire trebuie solicitata in maxim 10 zile de la retinerea permisului (prima dovada este data pe 15 zile, iar procedura de prelungire a dovezii poate dura si o saptamana). Ulterior, veti primi dovada prelungita pe cate 30 de zile.

Inteleg ca aveti un dosar penal pentru infractiunea de conducere a unui vehicul fara numere valabile. Va trebui sa asteptati sa se finalizeze dosarul de urmarire penala pentru a scapa de problema asta. Insa finalizarea procedurilor se poate realiza doar in urma unor pasi clari stabiliti de lege. Dvs. trebuie sa va dovediti nevinovatia prin audierea de martori, prin inscrisuri etc. Dupa ce dosarul este analizat de un procuror, el va decide daca veti lua doar o amenda sau va va trimite in judecata.

Probabil ca veti scapa doar cu o amenda, insa acest lucru poate dura. Daca aveti posibilitatea, vorbiti cu un avocat pentru a va reprezenta interesele in dosar si pentru a va asigura ca nu sunteti trimis in judecata pentru atata lucru.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-01-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul ale carei numere de inmatriculare au fost retrase, riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 6 luni la 2 ani sau amenda. Sfatul meu este sa va construiti o aparare eficienta pentru a obtine o solutie de achitare sau eventual o amenda.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-01-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Susțineți apărarea dvs și așteptați o soluție. Dacă sunteți interesat, împotriva soluției aveți posibilitatea să faceți plângere la prim-procuror sau, ulterior, la instanța de judecată.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.