Forum avocaţi > Drept penal

Defectare electrovana gaz din razbunare angajat Distrigaz

14-01-2017

In anul trecut am facut o reclamatie unui angajat al unui dealer Distrigaz care abuza de soneria mea si imi speria copilul mereu incercand sa obtina schimbarea contorului de gaz cand noi nu eram acasa.
La reclamatie Distrigaz/engie nu a binevoit sa ia masuri in schimb in perioada cat am fost in vacanta, fara a sti absolut nimic, acel angajat impreuna cu administratorul blocului (alt penal), au schimbat in lipsa mea contorul de gaz al apartamentului meu.
Am aflat despre asta cand am scirs la Engie si ei au trimis un PV pe care semnase in numele meu, in fals, administratorul blocului, fara absolut nici un drept!
Problema e ca acel angajat distrigaz cred ca mi-a defectat intentionat, ca razbunare ca l-am reclamat, elctrovana de la instalatia de gaz si acum nu se mai opreste gazul cand senzorul de gaz detecteaza gaze in incapere sau alte mirosuri si incepe sa sune. Nu a fost defect ci mai mult ca sigur ca ala l-a defectat.
Stiu ca puteam face plangere penala dar cu procurorii nostri,. mai bine lipsa.
Ce altceva mai pot face pentru a mi se repara electrovana si a nu mai fi in pericol? A trebuit sa sun de doua ori la urgente gaze.

Multumesc.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.