Forum avocaţi > Drept penal

Dosar penal talharie fara parte civila si fara prejudiciu

15-01-2017
Vizitator
Buna ziua!Am mare nevoie de un sfat.Fiul meu in 2015 impreuna cu alt baiat l-au batut pe un altul dupa ce au baut impreuna intr-un bar.Celui batut i-a luat cel cu care s-a luat la bataie portofelul din care i-a sustras o suma de bani ulterior venind politia si dandu-i banii inapoi.Dupa o luna de zile politia s-a gandit sa le faca dosar penal.Fiul meu nu a intervenit decat la bataie sa-l apere pe cel care dupa ce a plecat fiul a luat bani de la celalalt.Acum politia spune in dosar ca fiul meu are declaratie mincinoasa.El isi mentine declaratia dar avocatul pe care l-am angajat spune ca este mai bine sa recunoasca fapta.Eu stiam ca daca platesti un avocat trebuie sa te apere mai ales sa-ti sustina declaratia.Baiatul meu este fara antecetende penale si nu provine dintr-o familie care nu a putut sa-i ofere nimic ba chiar a fost iubit si rasfatat si nu ne-a furat niciodata bani cu toate ca stia unde sunt.Cum credeti ca este mai bine sa fac?Maine trebuie sa ma intalnesc cu avocatul sa-i dau onorariul dar nu-mi inspira incredere ca ar lupta pentru el.Acest dosar este facut la ambitie de politisti iar avocatul a fost politist iainte.Dosarul se judeca la Rosiori.
Răspunde
 16-01-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Fapta descrisa de dvs. intruneste elementele constitutive ale infractiunii de talharie, infractiune pedepsita cu inchisoarea de la 2 la 7 ani. Fiul dvs va fi acuzat de complicitate, iar in cazul in care va opta pentru procedura simplificata (recunoasterea faptei), limitele de pedeapsa se vor reduce cu 1/3.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.