Forum avocaţi > Drept penal

Cercetat penal pentru talharie calificata

18-01-2017
Vizitator
Buna ziua numele meu este Catana Dan Costin iar in data de 7-09-2016 intre orele 18-19 eu impreuna cu tatal meu si sora mea am dorit sa achizitionam un autoturism de pe siteul olx " un renault megane din anul 2000 """ne-am deplasat in zona drumul sarii mai exact la statia de alimentare petrom pt a vedea autoturismul respectiv acolo ne-am intalnit cu un individ care ne-a prezentat masina dupa care a specificat ca nu este masina lui ci a unchiului sau dar fiind un om foarte ocupat nu are timp sa o vanda motiv pt care se va ocupa acesta de intocmirea actelor, moment in care noi ne-am gandit ca doar vom semna actul de vanzare cumparare dupa care vom merge la propietar pt a semna si dansu .....Am fost foarte incantati de masina si dorind foarte mult sa o cumparam am fost de acord sa o alimentam cu 100 de lei benzina aceasta avand rezervorul aproape gol... Am mers cu vanzatorul acasa la acesta pt a lua restul de acte dupa care am fost in zona petrom salaj pt a perfecta actele acesta sustinand ca stie pe cineva in zona aceasta care are firma pt intocmirea actelor.......dupa ce am ajuns la destinatie tatal meu ia spus vanzatorului ca doreste sa circule o perioada cu aceleasi numere neavand bani momentan pt a plati taxa de mediu ...Acesta a fost de acord si la asigurat pe tatal meu ca poate sa o inscrie cand doreste ....La locul respectiv ne-am intalnit cu un tip care ne-a spus ca sotia lui se ocupa cu intocmirea actelor moment in care aceasta a venit si a luat actele insemnand C.I tatalui si copie C.I a propietarului impreuna cu cartea masinii si talonul dupa care vanzatorul ne-a solicitat sa facem plata autoturismului tatal meu fiind de buna credinta si incantat de autoturism ia imanat acestuia suma de 6470 lei...nu a mai durat mult iar dna cu actele a sosit tatal meu a semnat contractul dupa care vanzatorul a luat contractul si a semnat el in rubrica destinata propietarului iar dupa a inceput sa scrie pe talon instrainat catre catana gheorghe titi acesta fiind tatal meu ....tatal meu nu a fost de acord cu aceasta mentiune pe talon si faptul ca acesta a semnat contractul in locul propietarului si i-a cerut acestuia sa ii inapoieze banii pt ca nu mai doreste sa achizitioneze autoturismul respectiv la rugat in repetate randuri dar acesta a refuzat de fiecare data tatal meu vazand ca este refuzat a incercat sa ii smulga fisicul de bani din mana iar acesta sa opus ....vazand ca tatal meu nu reuseste sa ii recupereze banii lam luat in brate pe vanzator in acest fel tatal meu a reusit sa isi recupereze banii.....tatal meu impreuna cu mine si sora mea iam lasat toate actele si cheile masini si am decis sa plecam...vanzatorul a inceput sa ne urmareasca si sa vorbeasca la tel cu greu am reusit sa scapam de acesta....cert este ca nu inteleg cum putem fi acuzati de talharie calificata atata timp cat am incercat sa ne recuperam banii de la un individ care incerca sa ne vanda un autoturism ce nu era al lui cu un act de vanzare cumparare care avea semnatura acestuia si nu a propietarului..........Iar nu inteleg de ce procurorul care a redactat rechizitoriu nu a luat in considerare ca fiind aparare ca acesta a semnat actul de vanzare motivul fiind faptul ca noi cunosteam ca acesta nu e propietarul si am continuat sa intocmim actele..dar in nici una din declaratii nu este specificat ca am fost de acord ca acesta sa semneze actele asta fiind motivul principal pt care am decis sa ne recuperam banii si tranzactia sa nu se mai efectueze... As dori, daca exista un avocat care crede ca poate sa ne scape de acuzatia de talharie pt ca exista foarte multe nereguli in dosar sa ma contacteze la nr de tel 0764912982 . specific ca sunt o pers cu venituri modeste...
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.