Forum avocaţi > Drept penal

Dosar- retinere permis- alcoolemie 1g

30-01-2017

buna ziua.
in data de 18.10.2016- am avut un accident fara victime .( intr-o curba mi-a fugit masina si am intrat intr-o centrala electrica). a venit politia la fata locului, am fost dus la SIbiu sa imi recolteze probe de sange la care a fost depistat o alcoolemie de 1g. Mi-a dat o dovada inlocuitoare, iar dupa 1 saptamna mi-a venit instiintare cu privire ca: ”va facem cunoscut faptul ca in baza prev. 111 al 1 lit. b din OUG 195/2002, permisul de conducere / dovada v-a fost retinuta ca urmare a savarsirii intractiunii pre, de art. 336,1 din cod penal si s-a eliberat dovada inlocuitoare fara drept de circulatie.
Pana la solutionarea definitiva a dosarului penl in care sunteti cercetat, confom art. 97 3 colaborat cu art 96 al. 3 lit. b din OUG 195/2002 R, nu mai aveti dreptul de a conduce autovehicule pe drumuri publice, in caz contrar, savarsiti infractiunea prev. de art. 335 alin. 2 din codul penal.”
In seara aceea mi-a facut proces verbal si mi-a dat o amenda de 700 de lei- pe care am platit-o in 24h.

CE este de facut in aceasta situatie? am fost la politie in Avrig(unde s-a produs accidentul) si mi s-a spus ca trebuie sa astept.
inca nu am consultat un avocat.sper sa imi dati un sfat .. multumesc, o zi buna
Răspunde
 30-01-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Din pacate riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 5 ani. Va trebui sa va construiti o aparare eficienta pentru a obtine o pedeapsa orientata spre minimul special prevazut de lege, cu o modalitate de executare neprivativa de libertate.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-01-2017

Am inteles. Am fost la politie si a spus sa astept pana se solutioneaza. in seara accea mi-a luat probe si cu etiolotestul si aveam 0.46, daca ma adresez unui avocat ma poate ajuta sa scap de aceasta problema?
Răspunde
 30-01-2017

BRASOV
0754861299
georgiana.urian@yahoo.com
Buna ziua.
Un avocat va poate ajuta sa va construiti o aparare aficienta, astfel incat pedeapsa sa fie indreptata spre minimul special prevazut de lege, poate chiar amenda, iar ca modalitate de executare a pedepsei, sa fie una neprivativa de libertate.

In situatia in care aveti nevoie de asistenta de specialitate, va stau la dispozitie la sfarsitul sapatamanii, intrucat voi fi in localitatea Porumbacu de Jos, in apropiere de orasul Avrig.

Avocat Urian Georgiana - BRASOV
tel: 0754 861 299
e-mail: georgiana.urian@yahoo.com

Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 31-01-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Viorelvio2016 a scris pe 30-01-2017:
Am inteles. Am fost la politie si a spus sa astept pana se solutioneaza. in seara accea mi-a luat probe si cu etiolotestul si aveam 0.46, daca ma adresez unui avocat ma poate ajuta sa scap de aceasta problema?

Un avocat va poate oferi cea mai buna solutie legala pentru rezolvarea problemei dvs.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.