Forum avocaţi > Drept penal

Buna ziua...despre gratiere

01-02-2017

Buna ziua,am un mandat de 3 ani cu executare pentru inselaciune,din anul 2007 in 2010 autoritatile Romane au emis un mandat European pe numele meu..ne-am judecat in Madrid si Spania nu má extradat. ..aceeasi problema in 2015 m-au arestat ne-am judecat si iar nu má extradat,acuma trebuie sa astept pana in 2023 pana se prescrie pedeapsa...3 ani +5 ... in cazúl meu pot beneficia de gratierea data noaptea trecuta??? Sau in modificarile aduse codurilor má incadrez? ?? Ori sa stau in banca mea,linistit?multumesc o zi buna sa avem
Răspunde
 07-02-2017

BRASOV
0754861299
georgiana.urian@yahoo.com
Bogdanzubi a scris pe 01-02-2017:
Buna ziua,am un mandat de 3 ani cu executare pentru inselaciune,din anul 2007 in 2010 autoritatile Romane au emis un mandat European pe numele meu..ne-am judecat in Madrid si Spania nu má extradat. ..aceeasi problema in 2015 m-au arestat ne-am judecat si iar nu má extradat,acuma trebuie sa astept pana in 2023 pana se prescrie pedeapsa...3 ani +5 ... in cazúl meu pot beneficia de gratierea data noaptea trecuta??? Sau in modificarile aduse codurilor má incadrez? ?? Ori sa stau in banca mea,linistit?multumesc o zi buna sa avem

OUG nr. 13/2017a fost retrasa, sens in care prevederile acesteia nu vor mai deveni aplicabil.
Dispozitiile privitoare la gratiere sunt cuprinse intr-un proiect legislativ supus la acest moment dezbaterii in parlament. Nu se stie daca acest proiect se va concretiza vreodata intr-o lege depin aplicabila.

Avocat Urian Georgiana - BRASOV
tel: 0754 861 299
e-mail: georgiana.urian@yahoo.com

Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-03-2017
Vizitator
Cum ati reusit sa nu va extradeze? Sint in aceiasi situatie in UK dar vor sa ma extradeze chiar daca am nascut aici si am 2 copii
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.