Ma numesc Halit Tatiana din Tulcea si va intreb in numele tatalui meu Dunaev Cozma parte vatamata in dosarul nr.1710/P/2016 Parchetul Judecatoriei Tulcea. 1.Dunaev Cozma un batran de 86 ani a fost lovit cu masina de Frandes Gabriel in data de 17.04.2016 pe o panta inclinata de ~5 m intre blocuri in zona in care locuieste batranul.El era atent la mers in baston pe acea panta ,insa soferul neatent la lovit cu aripa masinii,apoi tatal meu a cazut din cauza izbiturii violente pe panta in jos.Masina incerca sa iasa din parcare de aceia tatal meu atent la panta nu a remarcat ca masina incepe sa se miste usor.( o panta ingusta fara trotuare,tatal meu mergand f.aproape de margine,precaut) 2.Frandes Gabriel infractor cu multe dosare penale-cauze accidente auto,se pare interlop tulcean cu influente in toate mediile tulcene cu procese sustinute de sora lui avocata si consilier jud.in Tl.,nu a recunoscut fapta,nefiind martori decat dupa impact. 3.Traumatismele au fost multiple,evident ca nu puteau fi cauzate doar de o cadere prin autoaccidentare,asta dovedeste chiar certificatul medico-legal:coaste rupte,falange fracturate la ambele maini,piramida nazala rupta,multei alte contuzii,julituri pe fata,corp.Haina rupta,ochelarii sparti si pantalonii murdari exact zona cum s-a frecat de aripa masinii. 4.In urma anchetei politiei rutiere tatal meu a declarat ca a fost lovit cu masina si a dat date clare,precise,Frandes Gabriel a profitat de varsta inaintata a batranului si a declarat indecis ca poate batranul s-a dezechilibrat. 5.Dosarul a ajuns la Parchetul Judecatoriei Tulcea iar solutionarea fara a interoga pe tatal meu,sau pe mine,prezenta la toate evenimentele anchetei in afara de momentul accidentului a fost:Ordonanta de clasare.Victima Dunaev Cozma se presupune ca s-a autoaccidentat pe fondul varstei si a dificultatilor locomotorii.Mentionez ca tatal meu nu are dificultati locomotorii,se sprijina in baston din precautie,e sanatos fizic,psihic si asta ar fi trebuit mentionat in certificatul medico-legal sau de politistul de caz cand l-a anchetat.(sufera doar de prostata) Consider ca dosarul a fost analizat superficial,in favoarea infractorului Frandes Gabriel si s-a decis clasarea pe motiv ca batranul oricum nu doreste proces,doreste liniste si sanatate.Eu doresc dreptate si adevar,rog sa ma sfatuiti ce sa fac.Am redactat o plangere la Parchet in care contest aceasta decizie. |
|