Forum avocaţi > Drept penal

Ordonanta de clasare Parchetul Judecatoriei Tulcea-dosar nr.1710/P/2016

01-02-2017
Vizitator
Ma numesc Halit Tatiana din Tulcea si va intreb in numele tatalui meu Dunaev Cozma parte vatamata in dosarul nr.1710/P/2016 Parchetul Judecatoriei Tulcea.
1.Dunaev Cozma un batran de 86 ani a fost lovit cu masina de Frandes Gabriel in data de 17.04.2016 pe o panta inclinata de ~5 m intre blocuri in zona in care locuieste batranul.El era atent la mers in baston pe acea panta ,insa soferul neatent la lovit cu aripa masinii,apoi tatal meu a cazut din cauza izbiturii violente pe panta in jos.Masina incerca sa iasa din parcare de aceia tatal meu atent la panta nu a remarcat ca masina incepe sa se miste usor.( o panta ingusta fara trotuare,tatal meu mergand f.aproape de margine,precaut)
2.Frandes Gabriel infractor cu multe dosare penale-cauze accidente auto,se pare interlop tulcean cu influente in toate mediile tulcene cu procese sustinute de sora lui avocata si consilier jud.in Tl.,nu a recunoscut fapta,nefiind martori decat dupa impact.
3.Traumatismele au fost multiple,evident ca nu puteau fi cauzate doar de o cadere prin autoaccidentare,asta dovedeste chiar certificatul medico-legal:coaste rupte,falange fracturate la ambele maini,piramida nazala rupta,multei alte contuzii,julituri pe fata,corp.Haina rupta,ochelarii sparti si pantalonii murdari exact zona cum s-a frecat de aripa masinii.
4.In urma anchetei politiei rutiere tatal meu a declarat ca a fost lovit cu masina si a dat date clare,precise,Frandes Gabriel a profitat de varsta inaintata a batranului si a declarat indecis ca poate batranul s-a dezechilibrat.
5.Dosarul a ajuns la Parchetul Judecatoriei Tulcea iar solutionarea fara a interoga pe tatal meu,sau pe mine,prezenta la toate evenimentele anchetei in afara de momentul accidentului a fost:Ordonanta de clasare.Victima Dunaev Cozma se presupune ca s-a autoaccidentat pe fondul varstei si a dificultatilor locomotorii.Mentionez ca tatal meu nu are dificultati locomotorii,se sprijina in baston din precautie,e sanatos fizic,psihic si asta ar fi trebuit mentionat in certificatul medico-legal sau de politistul de caz cand l-a anchetat.(sufera doar de prostata)
Consider ca dosarul a fost analizat superficial,in favoarea infractorului Frandes Gabriel si s-a decis clasarea pe motiv ca batranul oricum nu doreste proces,doreste liniste si sanatate.Eu doresc dreptate si adevar,rog sa ma sfatuiti ce sa fac.Am redactat o plangere la Parchet in care contest aceasta decizie.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.