Forum avocaţi > Drept penal

Furt din supermarket

05-02-2017
Vizitator
Buna ziua. Am furat dintr un supermarket împreuna cu o fata niște lucruri in valoare de 50 de lei și am fost prinse. Acum am primit citații acasă sa ne prezentam la judecătorie la camera preliminara in calitate de intimat in dosarul cu obiectul: confirmare renunțare urmărire penală. Ce se va întâmpla?
Răspunde
 05-02-2017

BRASOV
0754861299
georgiana.urian@yahoo.com
Nu se intampla nimic rau.
Va prezentati si raspundeti la intrebarile judecatorului.
In principiu va intreba care este pozitia dvs. cu privire la renuntarea la urmarire penala dispusa de procuror prin ordonanata.
Dosarul dvs. penal se va inchide, nu va fi trimis in judecata, nu vi se va aplica nicio pedeapsa, sens in care nu veti avea nicio fapta in cazier.

Avocat Urian Georgiana - BRASOV
tel: 0754 861 299
e-mail: georgiana.urian@yahoo.com

Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-02-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Trebuie sa va prezentati in fata instantei de judecata la termenul stabilit, pentru ca instanta sa ia act de renuntarea la urmarirea penala. Cu alte cuvinte, ati scapat de acuzatia penala.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-02-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Anamaria Catalina a scris pe 05-02-2017:
Buna ziua. Am furat dintr un supermarket împreuna cu o fata niște lucruri in valoare de 50 de lei și am fost prinse. Acum am primit citații acasă sa ne prezentam la judecătorie la camera preliminara in calitate de intimat in dosarul cu obiectul: confirmare renunțare urmărire penală. Ce se va întâmpla?

Buna ziua,

Ar fi bine sa va prezentati intrucat nu riscati nicio consecinta penala. Practic, s-a renuntat la tragerea dvs. la raspundere penala si nu veti pati nimic.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 07-08-2017

Buna ziua.Am schimbat intr-un supermarket codurile la niste articole textile prejudiciul fiind de 230 lei.am fost dus la sectie sa dau o declaratie in declaratie am scris ca nu a fost voit la casa chiar a fost probleme pt ca intra cu doua preturi si am zis sa verufice bine pentru ca nu vreau sa am probleme dar bineinteles canu sau deplasat sa verifice si au incasat cu pretul cel mai mic,mi au scris numarul de telefon si au spus ca ma vor contacta.Care sunt urmatoarele proceduri si ce se poate intampla?specific ca ete prima data cand mi se intampla asta nu mai am antecedente de nici un fel.va multumesc
Răspunde
 07-08-2017

Bucuresti
0746938774
Facebook
Dede1 a scris pe 07-08-2017:
Buna ziua.Am schimbat intr-un supermarket codurile la niste articole textile prejudiciul fiind de 230 lei.am fost dus la sectie sa dau o declaratie in declaratie am scris ca nu a fost voit la casa chiar a fost probleme pt ca intra cu doua preturi si am zis sa verufice bine pentru ca nu vreau sa am probleme dar bineinteles canu sau deplasat sa verifice si au incasat cu pretul cel mai mic,mi au scris numarul de telefon si au spus ca ma vor contacta.Care sunt urmatoarele proceduri si ce se poate intampla?specific ca ete prima data cand mi se intampla asta nu mai am antecedente de nici un fel.va multumesc

Vi se poate intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de furt, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda. Asteptati sa vedeti daca veti fi chemat de organele de urmarire penala pentru a vi se aduce la cunostiinta calitatea procesuala.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 07-08-2017
Vizitator
Dat fiind ca sunt la prima abatere si fiind suma mica o sa fie cu suspendare?
Răspunde
 08-08-2017

Bucuresti
0746938774
Facebook
In cazu infractiunii de furt, impacarea partilor inlatura raspunderea penala. Asteptati sa vedeti daca vi se va intocmi dosar penal, iar ulterior incercati sa gasiti cea mai buna solutie de aparare.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-11-2017
Vizitator
In urma unui furt din supearket am primit o citatie de la judecatorie sa ma prezint ca Intimat la ce a dispus parchetul de confirmare la neurmarirea penala in cazul acesta trebuie sa ma prezint singura sau cu un avocat?
Răspunde
 03-11-2017
Vizitator
Flory777, daca va prezentati fara avocat, vi se numeste din oficiu. Avocatul din oficiu va poate fi de ajutor, insa unul platit isi va aloca mai mult timp cauzei dv.
Răspunde
 03-11-2017
Vizitator
Diana a scris pe 03-11-2017:
Flory777, daca va prezentati fara avocat, vi se numeste din oficiu. Avocatul din oficiu va poate fi de ajutor, insa unul platit isi va aloca mai mult timp cauzei dv.
VA MULTUMESC PENTRU RASPUNS,ATUNCI O SA IAU SI UN AVOCAT!
Răspunde
 28-11-2017
Vizitator
M am prezentat,am scris intr o intampinare ca sunt de acord cu neurmarirea penala cum a deci si procurorul ,apoi am depus la dosar ,si am primit acasa hotararea definitiva ca s a acceptat cererea parchetului si GATAAAAA!!!NU MAI FUR IN VIATA MEA!!!
Răspunde
 28-11-2017
Vizitator
Va multumesc din suflet celor (Avocatii)care m au sfatuit si lamurit cum stau lucrurile un ceea ce ma priveste,sunteti nemaipomeniti!!!
Răspunde
 04-10-2018
Vizitator
Buna ziua!Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez .Lucrez intr un supermarket iar involuntar intr o dimineata am trecut pe la casele de marcat cu un covrig si o chifla fara sa le platesc ,spun involuntar pt ca atunci cand am ajuns la case era o agitatie foarte mare iar eu din dorinta de a linistii clientii am omis sa pun pe banda ce aveam in mana produsele fiind in valoare de 2 lei.Bine si inteles ca m au surprins camerele din mag.iar cu aceasta dovada seful meu ma obligat sa imi dau demisia punand o presiune maxima pe mine .Intrebarea mea e urm.ce puteam face in momentul respectiv este ok ca mi am dat demisia sau putea sa cheme politia cum ma amenintat si primeam cica 4 ani cu suspendare.Multumesc!
Răspunde
 04-10-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Raluca a scris pe 04-10-2018:
Buna ziua!Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez .Lucrez intr un supermarket iar involuntar intr o dimineata am trecut pe la casele de marcat cu un covrig si o chifla fara sa le platesc ,spun involuntar pt ca atunci cand am ajuns la case era o agitatie foarte mare iar eu din dorinta de a linistii clientii am omis sa pun pe banda ce aveam in mana produsele fiind in valoare de 2 lei.Bine si inteles ca m au surprins camerele din mag.iar cu aceasta dovada seful meu ma obligat sa imi dau demisia punand o presiune maxima pe mine .Intrebarea mea e urm.ce puteam face in momentul respectiv este ok ca mi am dat demisia sau putea sa cheme politia cum ma amenintat si primeam cica 4 ani cu suspendare.Multumesc!

Când s-a întâmplat acest eveniment ?
Nu cred că pentru 2 lei anunță cineva poliția. Faptul că v-ați dat demisia este sufucient pentru șef.
Ar fi trebuit ca atunci să vă apărați cu argumentele pe care le-ați evocat în fața șefului și, eventual, a conducerii superioare, dar dacă ați ales să vă dați demisia consider că lucrurile nu vor merge mai departe.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-10-2018
Vizitator
Sa intamplat in urma cu 2 sapt.seful e mulțumit dar eu nu deoarece mi a patat foarte grav imaginea spunand tuturor colegilor ce mult am furat acuzandu ma de diverse furturi la care nu are probe .Demisia nu sa dat cu acordul partilor ,mi a aratat filmarea cu mine pe tel.ei mobil ceea ce nu este in regula conform protectiei datelor care le impune acel supermarket si as vrea sa i dau in judecata pt ca ma denigrat ..Oare as avea castig de cauza?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.