Remus a scris pe 05-02-2017: Buna. In data de 05.02.2017 in jurul orei 00:20 am fost oprit in trafic de catre un echipaj in vederea perchezitionarii complete, atat autovehicul cat si corporal. Am fost informat doar ca exista ceva razie antidrog pe oras, fara a mi se prezenta mandat de perchezitie. Dupa cautari, nu au gasit nimic asupra mea, fiind lasat sa plec. In jurul orei 3:00 am fost oprit a doua oara, pentru exact aceleasi lucruri dar de data aceasta mi s-a dat si fiola, din care a rezultat 0.00, dupa care am fost invitat de domnii politisti la spital pentru testul de urina si cel de sange. Am acceptat, am mers la spital, s-au recoltat probele, urina iesind pozitiv THC. Problema este ca eu nu consumasem absolut nimic in ziua respectiva, ci Joi, in data de 02.02.2017 cand am tras 3-4 fumuri. As avea rugamintea sa imi spuneti care ar fi cea mai aspra pedeapsa pe care as putea-o primi, tinand cont ca am mai avut un an cu suspendare in urma conducerii sub influenta alcoolului, in 2013. Buna ziua, Cel mai probabil vi s-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta substantelor psihotrope. In cadrul dosarului, se va stabili daca valoarea de THC gasita la dvs. in corp este de natura sa va afecteze capacitatea de a conduce, iar in functie de acest lucru veti fi sau nu trimis in judecata. Fapta mai veche din 2013 poate atrage consecinte nefaste asupra unei posibile condamnari fie din perspectiva termenului de supraveghere, fie ca si persistenta in savarsirea unor infractiuni de acest gen. Ar fi bine, daca aveti posibilitatea, sa luati legatura cu un avocat care sa va reprezinte interesele in faza de urmarire penala si, daca este cazul, mai departe in instanta. |
Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 |
|
|