Forum avocaţi > Drept penal

Thc la volan

05-02-2017
Vizitator
Buna. In data de 05.02.2017 in jurul orei 00:20 am fost oprit in trafic de catre un echipaj in vederea perchezitionarii complete, atat autovehicul cat si corporal. Am fost informat doar ca exista ceva razie antidrog pe oras, fara a mi se prezenta mandat de perchezitie. Dupa cautari, nu au gasit nimic asupra mea, fiind lasat sa plec. In jurul orei 3:00 am fost oprit a doua oara, pentru exact aceleasi lucruri dar de data aceasta mi s-a dat si fiola, din care a rezultat 0.00, dupa care am fost invitat de domnii politisti la spital pentru testul de urina si cel de sange. Am acceptat, am mers la spital, s-au recoltat probele, urina iesind pozitiv THC. Problema este ca eu nu consumasem absolut nimic in ziua respectiva, ci Joi, in data de 02.02.2017 cand am tras 3-4 fumuri. As avea rugamintea sa imi spuneti care ar fi cea mai aspra pedeapsa pe care as putea-o primi, tinand cont ca am mai avut un an cu suspendare in urma conducerii sub influenta alcoolului, in 2013.
Răspunde
 06-02-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Veti fi acuzat de conducerea unui vehicul sub influienta unor substante psihoactive, infractiune pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amenda.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-02-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Remus a scris pe 05-02-2017:
Buna. In data de 05.02.2017 in jurul orei 00:20 am fost oprit in trafic de catre un echipaj in vederea perchezitionarii complete, atat autovehicul cat si corporal. Am fost informat doar ca exista ceva razie antidrog pe oras, fara a mi se prezenta mandat de perchezitie. Dupa cautari, nu au gasit nimic asupra mea, fiind lasat sa plec. In jurul orei 3:00 am fost oprit a doua oara, pentru exact aceleasi lucruri dar de data aceasta mi s-a dat si fiola, din care a rezultat 0.00, dupa care am fost invitat de domnii politisti la spital pentru testul de urina si cel de sange. Am acceptat, am mers la spital, s-au recoltat probele, urina iesind pozitiv THC. Problema este ca eu nu consumasem absolut nimic in ziua respectiva, ci Joi, in data de 02.02.2017 cand am tras 3-4 fumuri. As avea rugamintea sa imi spuneti care ar fi cea mai aspra pedeapsa pe care as putea-o primi, tinand cont ca am mai avut un an cu suspendare in urma conducerii sub influenta alcoolului, in 2013.

Buna ziua,

Cel mai probabil vi s-a intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta substantelor psihotrope. In cadrul dosarului, se va stabili daca valoarea de THC gasita la dvs. in corp este de natura sa va afecteze capacitatea de a conduce, iar in functie de acest lucru veti fi sau nu trimis in judecata.
Fapta mai veche din 2013 poate atrage consecinte nefaste asupra unei posibile condamnari fie din perspectiva termenului de supraveghere, fie ca si persistenta in savarsirea unor infractiuni de acest gen.

Ar fi bine, daca aveti posibilitatea, sa luati legatura cu un avocat care sa va reprezinte interesele in faza de urmarire penala si, daca este cazul, mai departe in instanta.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.