Forum avocaţi > Drept penal

Trafic de influenta

05-02-2017
Vizitator
Buna ziua.Sant administratorul unei SRL si am neplacuta surpriza sa constat ca in contabilitatea mea sant nereguli evidente comise cu buna stiinta de firma de contabilitate cu care colaborez printr-un contract de prestari servicii...Problema cea mare este de fapt alta...Stiu sigur dar nu pot dovedi ca toate astea se intampla cu "concursul" unor persoane din afara firmei care au intervenit "neoficial" prin influenta la firma respectiva pentru "cosmetizarea" contabilitatii...Ma vad nevoit sa apelez la organele abilitate sa rezolve asrfel de situatii aplicand legea dar,sincer,acest tip de infractiune nici nu stiu in ce categorie se incadreaza si nu am idee daca e hartuire sau nu...Consider ca e o situatie destul de grava ce afecteaza bunul mers al societatii comerciale pe care o conduc ce impune o chiar o ancheta amanuntita dar ....nu stiu nici macar prima persoana la care ar trebui sa apelez pentru a initia ceva concret.Am nevoie din partea dvs de cateva sfaturi sau indicatii si ,daca se poate,cam care ar fi traseul juridic de urmat pentru a ajunge la un rezultat favorabil si ...definitiv..Multumesc f.mult si astept cu mare interes un raspuns din partea dvs !!!
Răspunde
 06-02-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Buna ziua,

Ar fi bine sa depuneti plangere penala la Politia in raza careia aveti sediu. Nu trebuie neaparat sa indicati infractiunea (temeiul de drept), ci doar sa prezentati faptele intr-un mod cronologic si usor de urmarit.

Din cate inteleg, poate fi vorba despre delapidare, fals in acte contabile, fals in declaratii. Poate v-au falsificat si semnaturile de pe declaratii.

N-ar fi rau sa mergeti si la Administratia Fiscala de care apartine firma si sa cereti de acolo copii dupa declaratiile depuse in ultimii ani si o situatie detaliata a obligatiilor fiscale datorate si achitate de societate.

In cadrul plangerii penale este posibil sa fie nevoie de o expertiza contabila prin care sa se identifice neregularitatile in contabilitate, astfel incat puteti solicita administrarea acestei probe la momentul formularii plangerii penale.

Daca aveti posibilitatea, puteti apela si la un avocat care sa demareze aceste proceduri si care sa urmareasca indeaproape evolutia plangerii penale.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.