Forum avocaţi > Drept penal

Părinți bătuți cu dosarul anulat

14-02-2017
Vizitator
În baza dosarului 6610P2014..Au fost vătamati corporal cu spitalizare părinții mei de niște vecini din bloc.Am luat un avocat pentru apărare ,sperând ca lucrurile vor decurge normal ..Dosarul a stat la secția de politie doi ani .avocatul a spus ca a fost trimis în instanță și ca se va rezolva .anul acesta a venit sentința cu decizia de încetare a urmăririi penale fără a fi chemati în instanță pentru audiere ..apărare. .agresorii au scăpat basma curata ...Cun putem face recurs la hotărârea definitiva ? Sa ni se facă dreptate ..precizez ca mama mea a avut 12 zile de spitalizare și tatăl meu 4 zile va mulțumesc
Răspunde
 14-02-2017

BRASOV
0754861299
georgiana.urian@yahoo.com
Stefania Vincze a scris pe 14-02-2017:
În baza dosarului 6610P2014..Au fost vătamati corporal cu spitalizare părinții mei de niște vecini din bloc.Am luat un avocat pentru apărare ,sperând ca lucrurile vor decurge normal ..Dosarul a stat la secția de politie doi ani .avocatul a spus ca a fost trimis în instanță și ca se va rezolva .anul acesta a venit sentința cu decizia de încetare a urmăririi penale fără a fi chemati în instanță pentru audiere ..apărare. .agresorii au scăpat basma curata ...Cun putem face recurs la hotărârea definitiva ? Sa ni se facă dreptate ..precizez ca mama mea a avut 12 zile de spitalizare și tatăl meu 4 zile va mulțumesc

Din pacate solutia judecătorul de confirmare a renunțării la urmarire penala este definitivă, sens in care împotriva acesteia nu exista cale de atac.
In concluzie, pe latura penală nu mai aveti ce face la acest moment.
Însă, daca nu au trecut trei ani de la incidentul mentionat de dvs, puteti formula o actiune civilă prin care sa solicitați instanței obligarea vecinilor la plata de daune materiale si morale.
Va trebui să faceti dovada cheltuielilor efectuate si sa aduceți dovezi in sustinerea suferintelor suferite, pentru ca instanța sa va incuviinteze sumele solicitate in vederea reparatii integrale a prejudiciului suferit.

Avocat Urian Georgiana - BRASOV
tel: 0754 861 299
e-mail: georgiana.urian@yahoo.com

Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-02-2017
Vizitator
Problema este ca la proces nu au fost chemați nici părțile vătămate și nici martorii .. sa prezentat avocatul care nu ne-a anunțat nimic . am primit sentința în posta .
Răspunde
 15-02-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Din pacate s-au avut in vedere numarul mic de zile de ingrijiri medicale, astfel ca agresorii nu au fost trasi la raspundere, insa in functie de modul in care a decurs urmarirea penala, in momentul de fata singura cale de atac fiind CEDO.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-02-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Stefania Vincze a scris pe 15-02-2017:
Problema este ca la proces nu au fost chemați nici părțile vătămate și nici martorii .. sa prezentat avocatul care nu ne-a anunțat nimic . am primit sentința în posta .

Buna ziua,

Din pacate, la acest moment caile de atac ale solutiei in fata instantelor din Romania sunt epuizate. Singura modalitate de a mai obtine ceva este sa va adresati la CEDO. Depinde foarte mult de elementele concrete ale cauzei dvs.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-02-2017
Vizitator
Vă mulțumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.