|
15-02-2017 |
 | Oprea Claudiu Vizitator |
| Buna ziua , am Și eu o întrebare am băut împreuna cu prietenul meu , in club si a condus el mașina mea , lui i s-a luat permisul înainte cu o zii tot pentru alcool , si eu sunt învinuit pentru înstrăinarea mașinii, iar pe mine m-au programat de la poliție in calitate de suspect sa ma prezint , dar constinetizez ca am nevoie de Dvs , imi puteți da niște informați despre cum as putea sa ne întâlnim , și care ar fi costurile aproximative , 0728457206 , astept un răspuns , mulțumesc ! | |
|
|
|
15-02-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Din pacate vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de incredintare a unui vehicul catre o persoana ce nu poseda permis, respectiv se afla sub influienta alcoolului, infractiune pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani, astfel ca va trebui sa va asigurati o aparare eficienta pentru a obtine o pedeapsa cat mai mica, cu o modalitate de executare neprivativa de libertate. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
15-02-2017 |
 | Oprea Claudiu Vizitator |
| Eu n-am știut ca lui i sa suspendat permisul cu o zii înainte ! | |
|
|
|
15-02-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Buna ziua, Faptul ca dvs. nu ati stiut ca i s-a ridicat permisul reprezinta o circumstanta care poate inlatura raspunderea penala. Cel mai bine ar fi sa luati legatura cu un avocat din orasul dvs. pentru a stabili in concret ce aveti de facut in continuare. Ar fi bine sa va duceti sa dati declaratia in prezenta unui aparator ales | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
15-02-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Oprea Claudiu a scris pe 15-02-2017: Buna ziua , am Și eu o întrebare am băut împreuna cu prietenul meu , in club si a condus el mașina mea , lui i s-a luat permisul înainte cu o zii tot pentru alcool , si eu sunt învinuit pentru înstrăinarea mașinii, iar pe mine m-au programat de la poliție in calitate de suspect sa ma prezint , dar constinetizez ca am nevoie de Dvs , imi puteți da niște informați despre cum as putea sa ne întâlnim , și care ar fi costurile aproximative , 0728457206 , astept un răspuns , mulțumesc ! Din ce oras sunteti? | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
15-02-2017 |
 | Oprea claudiu Vizitator |
| |
|
|
15-02-2017 |
|
| Oprea Claudiu a scris pe 15-02-2017: Din Brașov Daca va intereseaza sa va asigurati apararea intr-un mod eficient, va rog sa ma contactati pentru a stabili o intalnire. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |