Forum avocaţi > Drept penal

Trafic droguri

18-02-2017
Vizitator
Buna ziua,
Am o problema cu fratele meu , acesta a fost retinut in data de 11.02.2017 de catre Diicot Ploiesti timp de 24 h ulterior fiind transferat catre politia din campina pentru o perioada de 30 zile.
Mentionez ca acuzatiile care i se aduc sunt : trafic de droguri de risc si detinere de droguri de risc pentru consum propiu fara drept,
Asupra lui s a efectuat de asemenea un proces de efectuare a perchezitiei domiciliare unde au fost gasit 700 de grame de canabis.
As dori sa stiu daca il puteti ajuta sa scape din arestul preventiv ??
Multumesc!
Răspunde
 19-02-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Din pacate, faptele pentru care este acuzat sunt destul de grave, in sensul ca pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de risc, pedeapsa este inchisoarea de la 10 la 20 de ani, iar pentru detinere de droguri pentru consum propriu, pedeapsa este inchisoarea de la 2 la 5 ani. Sfatul meu este sa isi asigure o aparare eficienta pentru a obtine o pedeapsa cat mai mica.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-02-2017
Vizitator
Multumesc pt informatie
Răspunde
 19-02-2017

BRASOV
0754861299
georgiana.urian@yahoo.com
Dumitru Mihaela a scris pe 18-02-2017:
Buna ziua,
Am o problema cu fratele meu , acesta a fost retinut in data de 11.02.2017 de catre Diicot Ploiesti timp de 24 h ulterior fiind transferat catre politia din campina pentru o perioada de 30 zile.
Mentionez ca acuzatiile care i se aduc sunt : trafic de droguri de risc si detinere de droguri de risc pentru consum propiu fara drept,
Asupra lui s a efectuat de asemenea un proces de efectuare a perchezitiei domiciliare unde au fost gasit 700 de grame de canabis.
As dori sa stiu daca il puteti ajuta sa scape din arestul preventiv ??
Multumesc!

Masura arestului preventiv o sa fie mentinuta de catre instanta de judecata cat timp apreciaza ca subzista temeiurile pentru care a fost dispusa.
Va sfatuiesc sa apelati la serviciile unui avocat, intrucat fapta de natura penala ce ii este imputata este una foarte grava, sens in care se impune identificarea si realizarea unei aparari temeinice. In functie de circumstantele concrete ale cauzei, la momentul verificarii masurii preventive dispuse, avocatul poate solicita si chiar obtine cel putin inlocuirea masurii arestului cu o masura mai usoara. Totodata, apreciez ca se impune angajarea unui avocat atat pe parcursul urmarii penale, cat si pe parcursul judecatii, pentru a se asigura respectarea tuturor drepturilor persoanei acuzate si totodata pentru realizarea unei aparari pertinente, in scopul obtinerii unei pedepse cat mai mici.

Avocat Urian Georgiana - BRASOV
tel: 0754 861 299
e-mail: georgiana.urian@yahoo.com

Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-08-2017
Vizitator
Doamnă traficul de droguri de risc este pedepsit cu închisoarea de la 2 la 7 ani doamnă nu de la 10 la 20
Răspunde
 03-04-2018
Vizitator
Sunteti avocat, sau procuror diicot de bagati frica in oameni? Pedeapsa este de la 2 la 7 ani!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.