Dumitru Mihaela a scris pe 18-02-2017: Buna ziua, Am o problema cu fratele meu , acesta a fost retinut in data de 11.02.2017 de catre Diicot Ploiesti timp de 24 h ulterior fiind transferat catre politia din campina pentru o perioada de 30 zile. Mentionez ca acuzatiile care i se aduc sunt : trafic de droguri de risc si detinere de droguri de risc pentru consum propiu fara drept, Asupra lui s a efectuat de asemenea un proces de efectuare a perchezitiei domiciliare unde au fost gasit 700 de grame de canabis. As dori sa stiu daca il puteti ajuta sa scape din arestul preventiv ?? Multumesc! Masura arestului preventiv o sa fie mentinuta de catre instanta de judecata cat timp apreciaza ca subzista temeiurile pentru care a fost dispusa. Va sfatuiesc sa apelati la serviciile unui avocat, intrucat fapta de natura penala ce ii este imputata este una foarte grava, sens in care se impune identificarea si realizarea unei aparari temeinice. In functie de circumstantele concrete ale cauzei, la momentul verificarii masurii preventive dispuse, avocatul poate solicita si chiar obtine cel putin inlocuirea masurii arestului cu o masura mai usoara. Totodata, apreciez ca se impune angajarea unui avocat atat pe parcursul urmarii penale, cat si pe parcursul judecatii, pentru a se asigura respectarea tuturor drepturilor persoanei acuzate si totodata pentru realizarea unei aparari pertinente, in scopul obtinerii unei pedepse cat mai mici. |
Avocat Urian Georgiana - BRASOV tel: 0754 861 299 e-mail: georgiana.urian@yahoo.com Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a. |
|
|