Forum avocaţi > Drept penal

Suspect-martor

20-02-2017
Vizitator
Buna seara , am o problema nu va retin prea mult daca ma puteti ajuta . o persoana ma acuza de talharie calificata , apoi ma chemat la politie prima oara (telefonic ) fara citatie . mam dus am declarat ca nu am savarsit nici o fapta etc intre timp ei ma tot intrebau unde e geanta ce ai facut cu ea zi ca scapi etc. Am plecat , dupa un an de zile primesc o citatie in calitate de martor pentru acelasi dosar , lam sunat pe politai si lam intrebat de ce ? A zis ca doar sa imi ia o declaratie si atat iam spus daca imi trebuie avocat insa a raspuns ca nu . la ce sa ma astept? Mia trimis citatia cu "martor" doar sa ma duc sa ma aresteze? Nu stiu ce sa fac sa merg sa nu merg ..nu sunt vinovat ! Persoana respectiva mia cerut 3000 de euro !! Sa isi retraga plangerea , dar nam facut nimic nu am de ce sa ii dau ! Un sfat va rog . au voie sa ma minta ? Sa imi treaca martor si acolo sa ma retina ?? Va rog frumos sa ma ajutati
Răspunde
 21-02-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In primul rand acuzatia de talharie este destul de grava si nu este prevazuta intre infractiunile pentru care impacarea partilor inlatura raspunderea penala, astfel ca nu aveti de ce sa-i platiti vreo suma de bani persoanei vatamate pentru a va impaca. In al doilea rand, va trebui sa va prezentati in fata organelor de politie ori de cate ori veti fi chemat.
Nu in ultimul rand, sfatul meu este sa va asigurati o aparare de specialitate avand in vedere atitudinea pe care organele de politie au avut-o asupra dvs. deoarece calitatea de martor se poate schimba in orice moment in suspect, ulterior in inculpat, astfel ca va trebui sa va construiti o aparare eficienta pentru a va demonstra nevinovatia.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 21-02-2017
Vizitator
Exista vreo posibilitate sa ma retina ?? Este citatia de martor doar un context doar sa ma prezint sa ma retina ?? Au voie sa imi trimita citatii mascate?
Răspunde
 22-02-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Momentan aveti calitatea de martor, insa daca organele de cercetare considera necesar, va poate schimba incadrarea in suspect, ulterior in inculpat. Daca doreau sa va retina, puteau sa obtina un mandat de arestare pana la momentul de fata si v-ar fi arestat. Mergeti sa vedeti despre ce este vorba.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.