Forum avocaţi > Drept penal

Sint cercetata penal

17-11-2013
Vizitator
buna ziua sint o persoana cu handicap am 46 de ani am cancer de sin de 2 ani ma lupt cu aceasta boala ooperatii pina sa scos sinul 10 chimioterapie 25 de radioterapie cind eu ma cinuiam prin spitale sotul meu ma insela cu o colega cind lam depistat nu vrea sa recunoasca eu nu imi venea sa cred ca sa si afisa cu ea era o colega de servici atunci neam certat ma facut canceroasa si ca nu mai sint femeie eu cedind nervos am inceput sai arunc lucrurile sa plece vecina mea care era cea mai buna prietena trece pe strada eu simteam sa vorbesc si iam povestit si ia lucra impreuna cu sotul meu dar pe alta tura atunci sotul a plecat ca sa nu mai ne certam si culmea sa intilnit cu vecina spunindui ca nui adevarat ca sint nebuna din cauza bolii ca deaia tip sii spun cei spun nu am stiut ca sau intilnit el tot ma jignea cine te crede ca iam spus si lui vali vecina ca esti nebuna dupa tri saptamini am aflat in tot acest timp o rugam sami spuna ceau vorbit si spunea ca am inebunit mia recunoscut mia spus cine e sia cerut scuze intro zi lam gasit pe sotul ei pe internet si iam povestit si mia dat drepate ca este o femeie usoara si ca la mai inselat prinzindo chiar in fap si batindo zdravan sotul ei lucra si el acola dar la alta sectie intilnito pe vecina a intrbato si vecina ia spus ca nui adevarat ca sint nebuna stia tioti colegi de relatia lor dar ia asta a spus sotul nenorocitei ma contacteaza si imi spune ca nu crede nimic ca sint nebuna ca asa a spus vecina eu am vorbit cu mama ei si iam spus prin ce trc si ca nu si vede de treaba ea a mers sa vorbeasca cu ea am mers sieu am intrebato si a recunoscut ca da iam zis ca esti nebuna eu atunci mam enervat ca trceam de 4 luni numai prin cearta boala mi se agrava urcind si la tiroida si am lovito fara sa vreau cu o creanga uscata de nuc eu care nu pot sa ridic mina nici sami scot plovarul din cauza operatiei iam provocat 9 zile pe certificatul medico legal culmea ia fost eliberat din prima zi fara sa aiba nici o zi de spitalizare sau freun tratament a fost prezenta zi de zi la munca si facea traba acasa a fost trimisa de primar fiind nepoata acestuia si are multe relatii culmea am fost chemata si la parchet si nu am putut sa vorbesc nimic ma privea ca pe o criminala nu ca pe un om bolnav va multumesc daca ma puteti ajuta
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.