Forum avocaţi > Drept penal

Amenda proces-verbal de costatarepri it un p

04-03-2017

Bună seara, am primit o amenda acasă precum ca am utilizat podurile peste Dunăre intre Fetesti si Cernavoda la ora 00.03 fara a deține peaj valabil și precum ca proba se face cu fotografie. Sigur e o greșeală deoarece nu am condus mașină la data și ora respectiva. Nu știu ce proba au ei dar eu sunt sigura ca nu am fost nicăieri cu mașina.
Specific ca procesul verbal nu e în original si nu are semnătura olografica .
In procesul verbal specifica suma de 65 lei daca o achit in de 48 ore ori 130 lei. Cineva mi-a spus sa achit suma in 48 ore si dupa sa contactez un avocat sa-mi recuperez banii. Nu e o suma mare dar nu vreau mâine poimâine sa aud ca sunt implicata în nu știu ce accident.
Cum ar trebuii sa procedez?
Va mulțumesc pentru timpul acordat.
Cu Stima Elena T
Răspunde
 05-03-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Contestati Procesul Verbal de contraventie in termenul legal prevazut de lege, iar in cazul in care achitati amenda puteti solicita instantei restituirea sumei achitate.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 21-03-2017

Am contestat procesul verbal in instanta si am primit o comunicare adresa, precum ca trebuie sa achit o suma de 20 Ron reprezentand taxa de timbru.
Am facut si o scrisoare catre CESTRIN in baza art .13 din Legea nr. 677/2001 si am solicitat proba foto. Am primit raspuns si cum am banuit, era un nr. auto asemanator cu al meu PND in loc de RND.
Intrebare : Trebuie sa depun la dosar chitanta cu suma achitata pentru taxa de timbru? Pot depune si raspunsul celor de la CESTRIN in care specifica clar ca e un alt nr. auto sau doar astept?
Răspunde
 21-03-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Pentru ca instanta sa va judece cauza, va trebui achitata taxa de timbru, in caz contrar actiunea se va suspenda. Puteti depune si inscrisurile primite ca probe la dosar.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.