Forum avocaţi > Drept penal

Reabilitare UK

05-03-2017
Vizitator
Buna ziua, am si eu o problema putin mai complicata din punctul meu de vedere. In anul 2011 am avut o condamnare in Anglia la 1 an si 8 luni cu suspendare. In romania am cazierul curat, nici in Anglia nu s-a mai intamplat nimic de atunci. Doresc sa am cazierul curat si in Anglia deoarece vreau sa fie totul in regula in caz ca pe viitor voi avea nevoie de el pe teritoriul Angliei. Se poate face o cerere de reabilitare acolo? Cum trebuie sa procedez? Credeti ca ma puteti ajuta? Multumesc.
Răspunde
 06-03-2017

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Da, faceti o cerere de reabilitare in Anglia.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-03-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Matei a scris pe 05-03-2017:
Buna ziua, am si eu o problema putin mai complicata din punctul meu de vedere. In anul 2011 am avut o condamnare in Anglia la 1 an si 8 luni cu suspendare. In romania am cazierul curat, nici in Anglia nu s-a mai intamplat nimic de atunci. Doresc sa am cazierul curat si in Anglia deoarece vreau sa fie totul in regula in caz ca pe viitor voi avea nevoie de el pe teritoriul Angliei. Se poate face o cerere de reabilitare acolo? Cum trebuie sa procedez? Credeti ca ma puteti ajuta? Multumesc.

Buna ziua,

In mod normal, cazierul judiciar se elibereaza doar la organul competent de la domiciliu sau de la locul nasterii (se elibereaza mai repede de la locul nasterii). Condamnarea din Anglia trebuia recunoscuta in Romania (ca sa o treaca in cazierul judiciar), iar apoi se putea face reabilitarea. Nu cunosc dispozitiile legale aplicabile in Anglia in privinta cazierului judiciar sau ale reabilitarii, insa ma indoiesc de faptul ca daca va duceti in Anglia sa cereti un cazier judiciar vi se si emite unul (doar daca nu sunteti cetatean englez). Incercati sa vorbiti si cu un avocat de acolo.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-03-2017
Vizitator
Va multumesc pt raspuns. Ingrijorarea mea este, acum cu brexitul, vad ca se va face o intrunire si se va discuta despre mandatul european de arestare. E posibil ca odata cu iesirea UK din UE sa mi se transfere datele din UK in cazierul din Romania? Un fel de recunoastere? Va multumesc anticipat...
Răspunde
 29-03-2017
Vizitator
Esti vreo prescriptie a recunoasterii hotararilor straine? Au trecut vreo 6 ani de atunci...va multumesc din suflet..
Răspunde
 09-02-2022
Vizitator
Buna ziua as dori și eu reabilitare la permisul de Anglia ce pot sa fac asta sa întâmplat acum 7,8 ani as dori sa ma angajez ca delivery și încă apar in baza de date cu permisul parat va multumesc
Răspunde
 09-02-2022

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Ce condamnare ati primit? Unde ati executat-o? In ce baza de date figurati? Ce inseamna "permis parat"? Dati mai multe amanunte.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-02-2022

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Nicusor Dobroiu a scris pe 09-02-2022:
Buna ziua as dori și eu reabilitare la permisul de Anglia ce pot sa fac asta sa întâmplat acum 7,8 ani as dori sa ma angajez ca delivery și încă apar in baza de date cu permisul parat va multumesc

In situatia in care ati suferit o condamnare in UK, va trebui sa contactati un avocat local pentru a efectua demersurile legale in vederea reabilitarii.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.