Forum avocaţi > Drept penal

Mi sa ıntocmit dosar penal

06-03-2017
Vizitator
buna ziua.eu am dubla cetatenia.romana turca.ın 2015 eram ın turcia şi am condus fara permis şi sub influenta alcoolului.am avut un accident rutier doar cu pagube materiale.anul trecut am venit ın romania dar nu am ştiut ca am ın curs un proces.acuma am primit o ınştiintare de la tribunalul BAİA MARE ca ın data de 8 martie am proces.mi sa ıntocmit dosar penal.ce pedeapsa ma aşteapta.va rog sa ımi dati un raspuns
Răspunde
 06-03-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul fara a poseda permis, riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 5 ani, iar pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau amenda. Fiind vorba de doua infractiuni in concurs, vi se va aplica pedeapsa cea mai grea, la care se va aduga un spor de 1/3 din cealalta pedeapsa, insa cu o aparare eficienta puteti obtine o pedeapsa orientata spre minimul special prevazut de lege, cu o modalitate de executare neprivativa de libertate.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.